Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μονο ο Γ.Παπαμανώλης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου

Η φωτογραφία προέρχεται απο το naxos-news.gr
Ο Γ.Παπαμανώλης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου και παραβρέθηκε στο κόψιμο της πίτας, στην οποία επίσης παρέστησαν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ.Καλλίνικος, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανάλης Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τ. Πρωτονοτάριος, ο πολιτευτής κ. Γερμανός Καπίρης ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό, ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Δρυμαλίας κ. Μαν. Κοντοπίδης, ο Διευθυντής του Γεν. Νοσοκομείου-Κ.Υ. Νάξου κ. Χ. Λάμπου κ.ά. μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Αισθηση προκάλεσε η απουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ απο τη Νάξο και τις Κυκλάδες που δεν παρέστησαν ούτε και έστειλαν κάποιο χαιρετισμό.
Ο Γ. Παπαμανώλης στο παρακάτω δελτίο τύπου που εξέδωσε φαίνεται να κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος μιλώντας για ενότητα που όπως δείχνουν τα πράγματα  στο τοπικό ΠΑΣΟΚ της Νάξου είναι το μεγάλο ζητούμενο.
Το Δελτίο Τύπου του κ. Παπαμανώλη:
"Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γ. Παπαμανώλης,  επισκέφθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011, το νησί της  Νάξου, όπου παρευρέθηκε στην κοπή της  πίτας της Τ.Ο. του Πα.Σο.Κ.
Κατά τον σύντομο  χαιρετισμό του υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών, λέγοντας ότι η Κυβέρνηση επέλεξε μεν ένα δύσκολο και ανεπιθύμητο για όλους μας δρόμο, αυτού του μνημονίου,  αλλά από την άλλη υπήρχε η επιλογή της χρεοκοπίας, με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που θα είχε ειδικότερα στα χαμηλά οικονομικά στρώματα του Λαού μας.
Επέρριψε ευθύνες  στην οικονομική πολιτική που άσκησε η Κυβέρνηση της Ν.Δ. ιδιαίτερα  τα τελευταία δύο χρόνια της με αποτέλεσμα ουσιαστικά την χρεωκοπία  της Χώρας και δήλωσε αισιόδοξος για την αναπτυξιακή πορεία της  Χώρας από το 2012.

Επίσης επισήμανε  στα μέλη της Τ.Ο. ότι σε αυτές  τις δύσκολες συγκυρίες δεν περισσεύει κανείς και ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε την  κρίση και πως μόνο με την ενότητα θα μπορέσουν οι Οργανώσεις να πράξουν το ρόλο τους δηλαδή να αφουγκράζονται τα προβλήματα, να προτείνουν λύσεις και σε συνεργασία με τα κεντρικά και την Κυβέρνηση να λύνονται αυτά τα προβλήματα, της κάθε τοπικής κοινωνίας.
Ο κ. Παπαμανώλης  κατά την επίσκεψή του στην Νάξο, είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο κ. Μαργαρίτη, όπου ο Δήμαρχος τον ενημέρωσε για τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μητροπολιτικός Δήμος της Νάξου και των μικρών Κυκλάδων. 
                                                                                   Γραφείο Τύπου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: