Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τεράστια επιτυχία η Διαδήλωση του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία»

Νάξος 21/02/2011
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

            Πραγματοποιήθηκε σημειώνοντας  τεράστια επιτυχία σήμερα το  πρωί η Διαδήλωση του Σωματείου  Μαζικής Εστίασης Νάξου και  Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία».  Οι καταστηματάρχες σε ποσοστό  100% έκλεισαν τα καταστήματά τους για ένα 24ωρο για να βροντοφωνάξουν ότι δεν αντέχουν άλλο τα τεράστια βάρη που επιβάλλονται στον μικρό και μικρομεσαίο επαγγελματία.
        Μετά από την συγκέντρωση στην  Κεντρική Πλατεία της Χώρας  Νάξου,  και την ομιλία κατευθύνθηκαν  προς το Δημαρχείο όπου προχώρησαν σε ειρηνική συμβολική κατάληψη. Έπειτα από  την επίδοση  του σχετικού ψηφίσματος στον  Δήμαρχο  και την απαίτηση  από τους επαγγελματίες για την δέσμευσή του, κατέλαβαν  την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίαζε εκείνη την ώρα με τους αντιπροσώπους του Δήμου και κατέθεσαν τα αιτήματά τους.       Στην συνέχεια αποχώρησαν δεσμευόμενοι  για συσπείρωση και ενότητα  γύρω από το Σωματείο και  την Ομοσπονδία.
 
Ο πρόεδρος                                                                       Ο Γ. Γραμματέας
Ιωάννης Ευαγ. Παπαδόπουλος                                Ευάγγελος Αθαν.Καραμανής

Παρακολουθείστε το εντυπωσιακό video παραγωγής του naxosfan.blogspot.com το οποίο παρά την υπερβολική μουσική  υπόκρουση αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία της εκδήλωσης και την έκδηλη αγωνία των καταστηματαρχών για το μέλλον των επιχειρήσεών τους. Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://naxosfan.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: