Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ


Με το δεξί ξεκίνησαν στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι ομάδες της Νάξου, στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Στη Β΄ Κατηγορία, Αναγέννηση και Φιλώτι εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα της έδρας και απέσπασαν το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Θύελλα Καμαρίου και τον ΑΟ Πύργου αντίστοιχα.
Στην Α΄ Κατηγορία, ο Πανναξιακός δεν αγωνίστηκε, μετά την επίσημη αποχώρηση του Αστέρα Κορθίου από το τοπικό πρωτάθλημα, έτσι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος έγινε την Κυριακή στις 13:15, στο ΔΑΚ, με αντίπαλο την ομάδα της Ίου και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 6-2 υπέρ της ομάδας της Νάξου

Καλημέρα με…παρατράγουδα στους παίδες
Το παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Ναξιώτες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πανναξιακού με αντίπαλο το Νηρέα στο ΔΑΚ, άγνωστοι έκλεψαν στο χώρο των αποδυτηρίων δύο κινητά τηλέφωνα των φιλοξενουμένων και απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας και να αναλάβει την υπόθεση η αστυνομία.
Στα αγωνιστικά, η Αναγέννηση αγωνίστηκε στην Πάρο με αντίπαλο το Μαρπησσαϊκό και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, ενώ το Φιλώτι ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον ΑΟ Πάρου, εκτός έδρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: