Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Με παραδοσιακή νησιώτικη μουσική και γλυκίσματα υποδέχεται ο ΟΛΠ το πρώτο κρουζιερόπλοιο για το 2012

Εκδήλωση υποδοχής για την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου για τη νέα χρονιά, διοργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά στις 3 Ιανουαρίου όπου σύμφωνα με τον προγραμματισμό καταπλέει το κρουαζιερόπλοιο «ΜSC MAGNIFICA» με 3.000 επιβάτες. Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. θα υποδεχτεί τους επιβάτες σε μια γιορτή με γλυκίσματα, παραδοσιακή νησιώτικη μουσική και έκθεση για το Αιγαίο. Η εκδήλωση θα γίνει μεταξύ 12:00-14:00 στην αίθουσα αφίξεων του Σταθμού Επιβατών Α΄ (Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς) κάτω από τα γραφεία του Ο.Λ.Π. Α.Ε.  Η ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του Ο.Λ.Π. Α.Ε κ. Γιώργου Ανωμερίτη και του πλοιάρχου Master Giuseppe Maresca θα γίνει επί του πλοίου.
Η επίσημη υποδοχή του πλοίου της ακτοπλοΐας το οποίο θα εισέλθει πρώτο με το νέο χρόνο στο λιμάνι του Πειραιά θα γίνει την 1η Ιανουαρίου, ώρα 13:00 στο χώρο πρόσδεσης, επί του πλοίου. 

 
       

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτό το κόλημα με τον Ανωμερίτη; Ενδιαφέρει τη Νάξο κάθε δραστηριότητα του ΟΛΠ ή κάνετε το γραφείο τύπου του, επειδή είναι μισ-Αξώτης; Ξέρετε πόσοι Ναξιώτες καθηγητές, δημοτικοί σύμβουλοι κλπ έχουν δραστηριότητα, κοινωνική, πολιτική και τους... γράφετε; Αν είναι να παίρνετε τουλάχιστο κανένα ευρωπουλάκι, χαλάλι του ΟΛΠίτη.

to_vima_naxos είπε...

Τιμή μας που μας διαβάζετε και παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μας, ίσως και τα δημοσιεύματά μας στην εφημερίδα. Δεν έχουμε αντίρρηση να προβάλουμε την κάθε επιτυχία και την κάθε δραστηριότητα του κάθε Ναξιώτη. Άλλωστε στο σημερινό Βήμα έχουμε κύριο θέμα την διάκριση του καπετάνιου κ. Στέλιου Περιστεράκη ενώ αναφερόμαστε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Κωμιακίτη καθηγητή κ. Χατζόπουλο. Μας αρκεί κάτι να μάθουμε και αμέσως το δημοσιεύουμε, αν είσαστε τακτικός αναγνώστης του ΒτΝ μπορείτε να το διαπιστώσετε. Οσον αφορά το «κόλλημα» που αναφέρεστε, είναι μάλλον δικό σας και φαίνεται από τον χαρακτηρισμό «μισ-Αξώτης». Το γεγονός ότι ο ΟΛΠ μας αποστέλλει τα δελτία τύπου του μας δίνει την ευκαιρία να γράφουμε όχι μόνο για τις δραστηριότητες του Γ. Ανωμερίτη αλλά και για θέματα που μας ενδιαφέρουν άμεσα, όπως η κρουαζιέρα και η προοπτική του Ελληνικού τουρισμού μέσα από αυτήν, αλλά και το λιμάνι του Πειραιά που αποτελεί ένα από τα ενδιαφέροντα κάθε νησιώτη Έλληνα, μεταξύ των οποίων και εμάς.
Τα σχόλια σας για «ευρωπουλάκια» δείχνουν μάλλον το ποιόν της σκέψης σας.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διαβάζω εδώ τις δικές μας εφημερίδες, τα μπογκ κλπ, μου κάνει εντύπωση, μόνο σε σας στέλνει ο ΟΛΠίτης τα σχέδιά του; Και γιατί; Αν σας ενδιέφερε όμως θα ψάχνατε και για άλλους Ναξώτες που πραγματικά διακρίνονται στις επιστήμες στην αυτοδιοίκηση κλπ. Δεν υπάρχει άλλος πολιτικός, ας πούμε, που να προβάλλεται τόσο πολύ από σας όσο ο Ανωμερίτης.
Σύσκεψη λέει έκανε στο Δημαρχείο. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Αποτελέσματα να μου πείτε και της άλλης σύσκεψης τις προάλλες στην Αθήνα. Λόγια, λόγια, λόγια.
Δεν έχει καμιά αρμοδιότητα στα προβλήματα του νησιού που συζητά. Ούτε υπουργός είναι, ούτε βουλευτής, ούτε περιφερειάρχης. Εκτός κι αν το παίζει κομματάρχης ή υποψήφιος βουλευτής στα 70 παρά.
Πρέπει όμως κάποτε να βάλουμε κάτω, τι δήλωνες κύριε κατά καιρούς, τι έκανες, τι δεν έκανες. Εκεί θα δεις το λογαριασμό. Ο Μανώλης με τα λόγια...
Για την κρουαζιέρα να διαβάζετε και να γράφετε και αυτά που του σέρνουν για καθυστερήσεις, λάθη, κακά νομοθετήματα, αδράνειες κλπ
Για το αν είναι μισός Αξώτης και μισός Ανδριώτης, ρωτήστε τον ίδιο. Μπορεί να σας το πει.

to_vima_naxos είπε...

Εντάξυ φίλε καταλάβαμε το πνεύμα σου. Λες βέβαια οτι διαβάζεις τα blog και αναρωτιέμαι δεν διαβάζεις στο naxios θέματα που αφορούν τον ΟΛΠ και τον Ανωμερίτη. Δεν εχεις ενσταση γιατι δεν γράφουμε για άλλους οπως λες, αφου γράφουμε, αλλά το πρόβλημά σου ειναι ο Ανωμερίτης και το ΒτΝ. Οσο για την καταγωγη θελω να σου πω οτι ενδιαφερον για τη Νάξο και τις Κυκλάδες κανουν οτι δειχνουν άλλοι που δεν εχουν καμμία σχεση καταγωγής απο Νάξο, σε πειραξε ο Ανωμερίτης που με τη Βιβλιοθήκη στο Φιλώτι και τις συνεχείς δραστηριότητες δείχνει αυτό που δεν δείχνουν άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

giati den diabazete thn simerini KOINH GNOMI? einai kai autoi kommatarxes toy anomeriti?

Ανώνυμος είπε...

Ti grafei h koinh gnwmh? O,ti esteile o OLP?
Dikio exei o prwtos.
Kai o Anomeriths, lew egw, einai meros aytwn pou mas ferane ws edw. Des to biografiko tou.
Antistasiakos htane, xwris antirrhsh, alla twra dinei anafora sto fasista Gewrgiadh! Katanthma. H Karekla exei kolla.

Ανώνυμος είπε...

Τα παλιόπαιδα της ΕΛΛΗΣ φαίνεται ξαναχτύπησαν.