Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σε ένα κτήριο όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Νάξο

Στη συγκέντρωση των υπηρεσιών και στη μείωση του κόστους στέγασης τους, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς εγκρίθηκαν από την Οικονομικής Επιτροπής, μεταξύ άλλων, οι μισθώσεις ακινήτων σε Νάξο, Τήνο και Σύρο.  
Η Οικονομική Επιτροπή, που συνεδρίασε την Τετάρτη με τηλεδιάσκεψη και υπό την προεδρία του Αντιπεριφεριάρχη Τζώρτζη Μακρυωνίτη, κατακύρωσε κατά πλειοψηφία την προφορική μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ενός ακινήτου στη Νάξου, στο οποίο θα στεγάζονται πλέον το σύνολο των υπηρεσιών που έως τώρα ήταν διάσπαρτες σε έξι κτήρια του νησιού. Το κτήριο που πληρούσε τις προδιαγραφές της προκήρυξης ήταν αυτό του κ.
Ανδριέλλου στην περιοχή της Γρόττας (πλησίον της ΔΕΗ).
Η Περιφέρεια έχει θέσει ως στόχο τη μείωση του κόστους στέγασης των υπηρεσιών και στο πλαίσιο αυτό εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή και η μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση στέγασης των υπηρεσιών της και στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου, με την οποία επιτυγχάνεται πολύ σημαντική μείωση των δαπανών. 
Επιπλέον, η Επιτροπή ενέκρινε τη μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση στέγασης των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Μεταφορών  και Επικοινωνιών, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας του Νομού  Κυκλάδων, αλλά και τα πρακτικά δημοπρασίας για το έργο επισκευής Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Άνδρου. 
Σημειώνεται ότι σε όλα τα παραπάνω κτήρια η  Περιφέρεια έχει θέσει ως απαράβατο  όρο την ύπαρξη των απαραίτητων  υποδομών για την προσβασιμότητα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ;

ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΙΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ;
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!
ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη … ξανακτύπησες.!! Εσύ ο αθώος κόβεις τιμολόγια για τις δουλειές που κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΕΙΒΛΑΞ

Κατάληξη -άκης
παράγει ,ΑΡΣΕΝΙΚΑ υποκοριστικά από ΑΡΣΕΝΙΚΑ ουσιαστικά και κύρια ονόματα π.χ.
Νίκος === Νικολάκης.
Κατάληξη -ούλα
παράγει ,θηλυκά υποκοριστικά από θηλυκά ουσιαστικά και κύρια ονόματα π.χ.
«αδελφή» === «αδελφούλα».
Γραμματικά πιστεύω σε κάλυψα. Το provo …..Νικολάκης σε άλλους. Γνωστούς σου .
Όχι σε μένα.
Επί της ουσίας τώρα. Οι αναγνώστες του σχολίου σου πιθανολογούν τώρα, ότι εγώ δεν κόβω τιμολόγια και κάνω βρωμο-δουλειές (πολλές δουλειές, όχι δουλειά) στη μέση της οικονομικής κρίσης. Άρα κλέβω. Επίσης παριστάνω τον αθώο, ενώ είμαι ένοχος. Μμμμ!
Μπράβο, εύγε, θαυμάσια!!! Η τακτική της «λάσπης». Που την διδάχθηκες; Διότι πιθανολογώ, ότι το κομματικό σχολείο το «παράτησες», δεν προχώρησες. Δεν «τάπαιρνες» τα κομματικά. Είσαι δηλαδή και Αγράμματος. Άντε με το ζόρι από νηπιαγωγείο μέχρι Πέμπτη δημοτικού κρατικού κομματικού σχολείου σε βρίσκω.
Ο σωστός προβοκάτορας ( ο μορφωμένος δηλαδή) έχει υψηλότερους στόχους από ενοχλητικούς , ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ σ’ αυτόν, σχολιαστές. Ασχολείται με θέματα, όπως πατριδοκαπηλεία, διοχέτευση και υποστήριξη «ιδεών» με στόχευση πολιτικού ή προσωπικού αποτελέσματος(κέρδους) Τέτοια πράγματα. Εσύ ως κοινωνός της πολιτικής απάτης ,με αναγκάζεις, ως εχέφρονα, απλά να σε λυπηθώ. Επίσης εσένα έχω ως δευτερεύοντα ένοχο για την κατάντια της Πολιτείας μας. Την ανηθικότητα και το Ψέμα σου μέμφομαι. Είσαι ένας ακόμη αλητάκος με πολιτική διαστροφή. Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι ανεβαίνοντας, τις «όποιες» (λίγες) κομματικές σκάλες(έρπην), περίσσεψαν κλύσματα και καθαρτικά απ’ τους ινστρούχτορές σου και τα διαφημίζεις στο υγιές κομμάτι της κοινωνίας ως προφυλακτικά ιδεών.
ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΑΕΙΒΛΑΚΑ!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Πόσους ορόφους έχει το κτίριο?
Είναι κανονικό και νόμιμο ή μήπως φαίνεταινόμιμο?

Ανώνυμος είπε...

...και για να ξηγιόμαστε ο "κύριος" ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ είναι ένας πολιτικός ευπατρίδης με υψηλό ανάστημα (ηθικό εννοώ) τόσο που κρύβεται πίσω από ψευδώνυμα και με δημοσιεύσεις των, ας μη χαρακτηρίσω, απόψεών του σε κάθε λογής blogs, περιδιαβένοντας αναρτήσεις που θα του επιτρέψουν να εκφράσει τις ανόητες και άχρηστες σκέψεις του. Άλλωστε αν ήταν ένα χρήσιμο στην κοινωνία άτομο και ειδικά στους Ναξιώτες και στη Νάξο, κάτι έστω και ελάχιστο θα είχε πράξει. Κάτι που θα μας διατυμπάνιζε ως μέγα κατόρθωμα. Άσε τους άλλους λοιπόν στα λάθη τους και στην ανεπάρκειά τους και πες μας ποιος είσαι και τι έχεις κάνει. Αν δεν μας πεις ευθαρσώς, τότε όχι μόνο νικολΑΚΗΣ θα είσαι αλλά και Α-ναξιάδης

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ

Ως «ΕΦΟΡΑΣ» (μη έκδοση τιμολογίων) απέτυχες.
Ως γνήσιο λαμόγιο «ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ»( με εγκαλείς για κατοχή κτιρίου χωρίς άδεια) πετάς τούβλα «ένθεν κακείθεν» και αναμένεις από το αναγνωστικό κοινό να ασπασθεί τις αισχρές διαβολές σου.
Εγώ όμως προσβλέπω σε Σένα και στην πολυπραγμοσύνη σου.
Ως « ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ» πλέον, σε παρακαλώ, γνωμάτευσε σοβαρά για την περίπτωσή μου. Βλέπω στα όνειρα μου, την πατρίδα μου απαλλαγμένη, από ψυχοπιεστικές κοινωνικές δομές, χωρίς κουκουλοφόρους. Είναι σοβαρό;
Ως «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ» επίσης έλεγξε την επιθετική συμπεριφορά μου, απέναντι στο σάπιο κομμάτι του κράτους.
Ως «ΙΕΡΕΥΣ» δώσε την ευλογία σου στο «απολωλός πρόβατο» διότι διαβάζοντας τα σχόλιά σου, αναφωνώ συνεχώς, « Ωχ Παναγία μου»!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΕΙΣΑΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΓΩ ΤΩΝ ΒΛΑΜΕΝΩΝ._

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ