Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του συλλόγου μηχανικών Νάξου για το "ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "(ΓΠΣ-ΣΧΟΑΠ)

O επιστημονικός σύλλογος μηχανικών Νάξου πραγματοποίησε την Τρίτη 11-11-2014 γενική συνέλευση με θέμα τις εξελίξεις στο ΓΠΣ – ΣΧΟΑΠ του τέως δήμου Νάξου και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
O επιστημονικός σύλλογος μηχανικών Νάξου χαιρετίζει την έστω και καθυστερημένη ανακίνηση του θέματος του ΓΠΣ – ΣΧΟΑΠ του τέως Δήμου Νάξου.
Ο σύλλογος είναι πάντοτε προσηλωμένος στην πάγια θέση του για την επιτακτική και άκρως επείγουσα ανάγκη να ολοκληρωθεί επιτέλους ο χωροταξικός σχεδιασμός του νησιού μας και οι πολεοδομήσεις της Χώρας και των οικισμών...
Δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του δήμου για την επίλυση του χρονίζοντος ζητήματος του ΓΠΣ – ΣΧΟΑΠ.
Θεωρούμε τις προτάσεις μας που κατατέθηκαν στον δήμο τον Μάρτιο του 2012 και στις οποίες απάντησε ο μελετητής τον Απρίλιο του 2014 σαν την κατεύθυνση που θα πρέπει να έχει ο δήμος για την ολοκλήρωση αυτής της μελέτης.
Συστήνουμε σήμερα επιτροπή επικαιροποίησης των προτάσεών μας και δεσμευόμαστε σε 1 μήμα από σήμερα να τις παρουσιάσουμε στο δήμο.
Πιστεύουμε τέλος, παράλληλα με τις παραπάνω διαδικασίες πρέπει να ανατεθεί άμμεσα η αντίστοιχη μελέτη για το σύνολο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Επιστημονικός Σύλλογος 
Μηχανικών Νάξου
Διπλωμ. Α.Ε.Ι.
Ο πρόεδρος Ο γραμματέας
Σουσούνης Ιωάννης Ανεβλαβής Φραγκίσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: