Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Κριτική στον Λιανό ή επικοινωνιακό τρικ ???

o κόμβος στην Κατσάγρα στα ΝΑ του
πάρκινγκ "Παραβατού"


Γρίφος η ανάρτηση του κ. Μαν. Λυκoυρόπουλου στην ιστοσελίδα του στο facebook
Με τίτλο "Νέα αλλαγή στο κυκλοφοριακό;" ο εκπρόσωπος τύπου του Δημάρχου Μανώλη Μαργαρίτη, ασκεί κριτική στον Αντιδήμαρχο Δημ. Λιανό με αφορμή
πιθανολογούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook. Αυτόματα ο κ. Μανώλης Λυκουρόπουλος βάζει ένα γρίφο με τη στάση του αυτή που καλούνται να λύσουν οι πολίτες της Νάξου. Ο γρίφος έχει να κάνει με το ερώτημα αν το κάνει για να προλάβει εξελίξεις οι οποίες είναι πιθανόν ανεπιθύμητες στον Δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη ή γιατί θέλει να αποδείξει στο τέλος ότι ότι η δημοτική πλειοψηφία αφουγκράζεται, με τις δημοκρατικές της ευαισθησίες που διαθέτει (sic), το λαό της Νάξου και υποκύπτει στις αντιδράσεις του....???

Η δημοσίευση του κ. Λυκουρόπουλου:

Νέα αλλαγή στο κυκλοφοριακό
Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι νέα αλλαγή στο κυκλοφοριακό σχεδιάζουν στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, όσοι ανεβαίνουν από το λιμάνι προς το κέντρο της πόλης δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν το δρόμο πίσω από το «νέο S.M. Βιδάλης» και να οδηγηθούν απευθείας στην οδό Παπαβασιλείου, αλλά φτάνοντας στη νότια είσοδο του μεγάλου παρκινγκ της Γρόττας, θα αναγκάζονται να στρίβουν αριστερά (προς το «παλιό S.M. Βιδάλης), ώστε να βγαίνουν στην Ηρώων Πολυτεχνείου και να φτάνουν στην Οδό Παπαβασιλείου, περνώντας αναγκαστικά από το Δ.Α.Κ. Νάξου.
Αυτό σημαίνει ότι μία διαδρομή 350 μέτρων (από τη διασταύρωση του ποταμού μέχρι την Αγία Θεοδοσία) αυξάνεται αυτομάτως σε 1300 μέτρα!!!!
Αν υπολογίσουμε και το ότι όλη η κίνηση των αυτοκινήτων (προς το κέντρο και προς τα χωριά) θα εξυπηρετείται από μία και μόνο διαδρομή, ώστε τα αυτοκίνητα να συνωστίζονται στον κόμβο του Νοσοκομείου, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι εξυπηρετεί η νέα αλλαγή που δρομολογείται.
Περιμένουμε να δούμε αν η αλλαγή στο κυκλοφοριακό θα υπάρξει ως θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας!!!
Αν όμως ισχύσουν, προτείνω στον αρμόδιο αντιδήμαρχο να ορίσει υπάλληλο στη διασταύρωση του ποταμού, ο οποίος θα μοιράζει δραμαμίνες στους διερχόμενους οδηγούς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: