Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Υμνοι απο τη Ράντοβιτς για τη Νάξο και τους φιλάθλους της


volleynow.gr!
Η Μίλιτσα Ράντοβιτς μιλάει για την χρονιά που πέρασε!
Η αθλήτρια που πρωταγωνίστησε με την ομάδα του Πανναξιακού την προηγούμενη σεζόν μιλάει για την πρώτη της χρόνια στην Ελλάδα που ήταν και η πρώτη της σε χώρα εκτός Σερβίας.
Διαβάστε την συνέντευξη της κορυφαίας επιθετικού του
Πανναξιακού...
-Μίλιτσα, πες μας δυο λόγια για την σεζόν που πέρασε και τις εμπειρίες σου από το πέρασμα σου στο νησί της Νάξου.
●Αυτή ήταν μια φανταστική σεζόν για το σύνολο της Νάξου, τόσο για το νησί όσο και για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ! Η Νάξος είναι ένα πανέμορφο νησί με φιλόξενους ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζουν το τίμημα της επιτυχίας και να σέβονται τον αθλητή. Οι άνθρωποι στη Νάξο αγαπούν το βόλεϊ, έρχονται στους αγώνες και είναι ένας πραγματικός θησαυρός αυτό για εμάς τις αθλήτριες.

- Η εμπειρία σου στον Πανναξιακό με προπονητή τον Ζόραν Κόβασιτς?
●Για μένα, ήταν μια όμορφη εμπειρία. Την αίσθηση αυτή τα λόγια μου δεν μπορούν να την περιγράψουν. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με όσα έκανα φέτος εκεί και όλα αυτά επειδή είχα ένα φανταστικό προπονητή τον Ζόραν Κόβασιτς.
Με τον Ζόραν η Νάξος θα γράψει ιστορία!

-Ένας μίνι απολογισμός τις περασμένης χρονιάς?
●Στην ομάδα της Νάξου ήμασταν όλοι απόλυτα επαγγελματίες και προπονούμασταν σε υψηλό επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που τελειώσαμε τη χρονιά επιτυχημένα. Η διοίκηση στη Νάξο δουλεύει πολύ σκληρά αλλά πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να στηρίξει υψηλού επιπέδου αθλητισμό. Η Νάξος μπορεί και θα συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο.

-Άρα θεωρείς πως για σένα ήταν μια καλή χρονιά?
● Για ακόμα μία φορά θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που έπαιξα στην ομάδα του Πανναξιακού, που γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους και την ομορφιά της Νάξου.

Να κλείσουμε με λίγα λόγια για το μέλλον σου. Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον?
●Σε ότι αφορά την την καριέρα μου δεν έχω υπογράψει ακόμα με κανένα σύλλογο, αλλά ελπίζω να γυρίσω στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα να παίξω για ακόμα μια χρονιά στη Νάξο.

-Μίλιτσα, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και σου εύχομαι να είσαι υγιείς και αφού και εσύ το επιθυμείς να συνεχίσεις ακόμα μία χρονιά στην ομάδα που αγαπάς, τον Πανναξιακό.
●Και εγώ ευχαριστώ για την συνέντευξη, καλή επιτυχία στην ιστοσελίδα σας.
Ράντοβιτς: «Με το Ζόραν η Νάξος θα γράψει ιστορία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: