Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Απόστολος Ψαρράς: Ποιος πήρε τα 11.000.000 δρχ. απο το LEADER II κύριε Βασιλάκη ;;

Συνεχίζεται η δημόσια διαμάχη μεταξύ του κ. Απόστολου Ψαρρά και του τ. Δημάρχου Δρυμαλίας κ. Νικόλα Βασιλάκη, με την παρακάτω επιστολή:
Για... αμετανόητο νοσταλγό Νικόλα Βασιλάκη!
Διαπιστώσατε αγαπητοί αναγνώστες, ότι ζητώ κάποια απάντηση από τον Νικόλα Βασιλάκη;
Γιατί να ζητώ, αφού όπως ο ίδιος λέει την ξέρω εκ των προτέρων εδώ και 30 χρόνια.
Δεν θέλω λοιπόν εγώ απάντηση! Θέλουν όμως οι δημότες του τ. Δήμου Δρυμαλίας και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Και δεν ζητούν καμμιά δύσκολη απάντηση! Απλώς ζητούν να τους πει ο Νικόλας Βασιλάκης, ποιανού όνομα είναι στον πίνακα της ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΕ με τις
επιδοτήσεις LEADER II, που φαίνεται ότι πήρε 11.000.000 δραχμές περίπου, για να κάνει ξενώνα και αυτός αντί ξενώνα έφτιαξε (αλά... ΛΙΑΠΗ δηλαδή στο Καρπενήσι) το σπίτι του, τότε που ο ίδιος ο Ν. Βασιλάκης ήταν Δήμαρχος Δρυμαλίας.
Εντάξει το "έργο" του μας "απαντά" και γι' αυτό τον... ανταμείβει αναλόγως ο Φιλωτίτικος λαός τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά τα 11.000.000 ποιος τα τσέπωσε; Ένας έντιμος και ηθικός άνθρωπος όπως είναι αυτός, κάτι που και εμείς αναγνωρίσαμε ενώπιον του δικαστηρίου στη Σύρο, επιτρέπεται να αρνείται να πει ποιος επί Δημαρχίας του πήρε τα 11.000.000 δραχμές από την ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΕ;
Όλοι βέβαια κατάλαβαν πλέον και ξέρουν πολύ καλά, γιατί δεν λέει ο τότε Δήμαρχος το όνομα αυτού που... τσέπωσε τα λεφτά του ευρωπαϊκού προγράμματος, δηλαδή λεφτά του δημοσίου!
Όλοι εκτός από τον ίδιο, που θεωρεί ότι είμαστε ακόμη στην "ένδοξη" παλαιοημερολογήτικη, παλαιοπασοκική περίοδο που δίνανε λογαριασμό μόνο στο κόμμα!
Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν εμείς απάντηση του Ν. Βασιλάκη. Το όνομα που λείπει από τον πίνακα το ζητά ο κόσμος και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης!
Όσο για τις "δημόσιες συζητήσεις" που εναγωνίως αναζητά, έκανε ο ίδιος προεκλογικά δύο στο Φιλώτι, πήγε αυτός και οι "τρεις κι' ο κούκος", άκουσαν τι ήθελε να τους πει και τον... περιποιήθηκαν αναλόγως στις τελευταίες εκλογές!
                                                                                          Απόστολος Κ. Ψαρράς

                                  *************************************

1 σχόλιο:

to_vima_naxos είπε...

Παρακαλώ σε οποιοδήποτε δημοσίευμα ή ανάρτηση κειμένου ή σχολίου του κ. Απ. Ψαρρά στο δικό σας ΜΜΕ, που θα με αφορά, η μόνιμη και μοναδική «ανταπάντηση» μου χωρίς κανέναν άλλο σχολιασμό από μέρους μου, θα είναι η παρακάτω:
"Αυτογελοιοποιείται με τα συκοφαντικά, διαστρεβλωτικά και τελικά ασυνάρτητα κείμενα του ο Απ. Ψαρράς. Να γιατί δεν παίρνω στα σοβαρά τα γραφόμενα του και δεν απαντώ πάνω σʼ αυτά, εδώ και πολλά χρόνια. Του απαντούν το αξιόλογο έργο που έχουμε κάνει και η δικαιοσύνη, όταν αυτό κρίθηκε αναγκαίο. Γιʼ αυτό η δημοτική αρχή και ο ίδιος, αποφεύγουν εδώ και οκτώ χρόνια, έστω και μια ανοικτή δημόσια συζήτηση ή συνέλευση, πάνω σε όλα τα θέματα που απασχολούν το τόπο μας και όχι μόνο. Τρέμουν τη σύγκριση και την αλήθεια και την αποφεύγουν, όπως ο διάβολος το λιβάνι."
Σας ευχαριστώ
Νικόλας Βασιλάκης