Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Επίσημη έναρξη και παρουσίαση του "9ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου" στη Μήλο.

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον μικρό Κυκλαδίτη ποδοσφαιριστή. Πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα, καθώς χθες (10/11) στο Συνεδριακό Κέντρο της S&B "Γ. Ηλιόπουλος" στη Μήλο πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του 9ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου", του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος που κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα στα νησιά του Νομού μας. Παράλληλα ο πρόεδρος του διοργανωτή Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης σήμανε την επίσημη έναρξη του
τουρνουά, του οποίου οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου.
Η κοινωνία της Μήλου και εκπρόσωποι από τους συλλόγους του νησιού γέμισαν την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου, όπου παρακολούθησαν με προσοχή την παρουσίαση και τους χαιρετισμούς που απέστειλαν τα σωματεία και οι φορείς. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε τον εθελοντισμό που έχουν προβάλει οι Μηλιοί προκειμένου να πετύχουν μία πολύ καλή διοργάνωση και να χαρίσουν χαρά στα παιδιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο Διευθυντής λειτουργιών της S&B Μήλου, κ. Τζίντζος Σπύρος και ο Διευθυντής του Συνεδριακού κέντρου, κ. Μανούσος Καντσός. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει σύσσωμο το Δ.Σ. του Παμμηλιακού, όπως και παίκτες από το Ανδρικό τμήμα και τις Ακαδημίες της ομάδας. Ο Πανσιφναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους: Καλογήρου, Λεμονή και Χουζούρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων δηλώνει πλέον την στήριξη της στον θεσμό του Πανκυκλαδικού και φέτος θα εκπροσωπηθεί στο Τουρνουά από τον ίδιο τον Πρόεδρο της κ. Γιάννη Σιγάλα, ο οποίος απέστειλε και τον χαιρετισμό του.
Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να φύγουμε από τα απαραίτητα διαδικαστικά και να πάμε στην δράση. Στην δράση που πρωταγωνιστές θα είναι οι μικροί Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές που θα κατακτήσουν το νησί της Μήλου (435 αθλητές, 200 συνοδοί)
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε 4 γήπεδα που θα έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα.11ομαδες, με 35τμηματα, χωρισμένα σε 4 ηλικιακές κατηγορίες θα είναι το αγωνιστικό παζλ που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (24/6) με την τελετή λήξης να κρύβει εκπλήξεις όπως την παρουσία μεγάλου πρώην άσσου των Ελληνικών γηπέδων και της Εθνικής Ελλάδας. Ραντεβού λοιπόν στη Μήλο, όπου μεταξύ 21-24 οι μικροί μας φίλοι, τα παιδιά μας, οι μελλοντικοί μας άσσοι, θα ζήσουν και θα χαρούν το ποδόσφαιρο όπως αυτοί μόνο ξέρουν.
Εκ της διοργανώτριας αρχής

Δεν υπάρχουν σχόλια: