Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Στο... κόλπο το Περιστέρι μετά τη νίκη του επι του Πανναξιακού με 3-1


Η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη, την πήρε στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο. Το Περιστέρι υποδέχθηκε τον Πανναξιακό στο γήπεδο Ηφαίστου και πανηγύρισε τη νίκη με το 'καθαρό' 3-1, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα σχέδιά του για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Παρουσία περίπου 200 φιλάθλων, εκ των οποίων οι 15 ήταν του νησιώτικου συλλόγου, ο Συρράκοςάνοιξε το σκορ στο 28' με ωραίο σουτ, ενώ στο 51' ο Μπέλης βρήκε... δίχτυα και ουσιαστικά έβαλε τέλος στο βαθμολογικό ενδιαφέρον της συνάντησης. Τρία λεπτά μετά ο Ποστόλης σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπέλη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, για να μειώσει στο 81' ο Ρόβας με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος λανθασμένη έξοδο του Τικταπανίδη.
Διαιτητές: Τζουανόπουλος, Σιδέρης-Οικονόμου (Αχαϊας)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Χρόνης, Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Παναγόπουλος (82' Λιαγκόζης), Μπόσιος (70' Μάντζιος), Χέλμης, Συρράκος, Μπέλης, Ηλιάδης (46' Τσαβαλιάς)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Γιουργούσης, Κατσάνης, Τσαρτσαράς, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης, Ανδρεόπουλος (19' Καλογερής), Ρόβας, Χαμηλοθώρης (77' Ευριπιώτης), Βούλγαρης, Λίμα, Παπαδόπουλος (46' Μποδώνιας).

http://www.infootball.gr/


ο Γ. Καρούσης ...παρων


παρόντες και 20 περίπου ηρωικοί φίλαθλοι του Πανναξιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια: