Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο δολοφόνος της 25χρονης

Ο Μάριαν Κόλα
Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ένας από τους επικίνδυνους κακοποιούς που συμμετείχε στη ληστεία και τη δολοφονία της 25χρονης στην Κόρινθο. Ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του στο εστιατόριο που λήστεψαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν το τζιπ που έκλεψαν οι οπλοφόροι από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, σε αγροτική περιοχή στον Σολομό Κορινθίας. Οι δράστες μετά τη
ληστεία στην ταβέρνα στα Παλαιοκούδουρα ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν μέσω της εθνικής οδού, ενώ κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών στα Ίσθμια από τις σφαίρες των τεσσάρων όπως εκτιμούν Αλβανών δολοφονήθηκε η 25χρονη, η οποία εντελώς τυχαία περνούσε από την περιοχή των Ισμθίων μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών που αντήλασσαν τους πυροβολισμούς.
Το τζιπ δεν βρέθηκε καμμένο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., οι οπλοφόροι δεν ρίσκαραν να προμηθευτούν καύσιμα από πρατήριο της περιοχής και έτσι το εγκατέλειψαν.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δηλωθεί κλοπή Ι.Χ. στην περιοχή και επομένως είναι ισχυρή η πιθανότητα, να προσπαθούν να διαφύγουν πεζοί.
Στο μεταξύ από τη νύχτα της Παρασκευής έως και την ώρα αυτή δεκάδες αστυνομικοί είναι κινητοποιημένοι στην περιοχή της Πελοποννήσου και έχουν αναπτυχθεί σε μπλόκα σε όλους τους νομούς προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που αναζητούνται.
Εκτός από τα δύο σημεία των δρόμων από Κόρινθο προς Αθήνα που είναι αποκλεισμένο και από Ρίο προς Αντίρριο δεκάδες μπλόκα έχουν αναπτυχθεί σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου για τον εντοπισμό των δραστών που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν εντοπιστεί.
Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ενισχυμένες με ελικόπτερο και άνδρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: