Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

και στους 10 κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας η ΝΑΞΟΣ απο το tripadvisor.com.gr/

Ελλάδα: Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί
διαβάστε περισσότερα ... η Ναξος στην 6η θέση και πριν απο τη Πάρο
Παραλίες με μαύρη άμμο. Ασβεστωμένα σπίτια, κουρνιασμένα στον γκρεμό πάνω από μία μαγευτικά γαλανή θάλασσα. Η Σαντορίνη είναι τόσο όμορφη που δυσκολευόμαστε να... περισσότερα »
Σαντορίνη: Προγραμματίστε το ταξίδι σας
Οι ταξιδιώτες που σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Αθήνα πρέπει έχουν το νου τους στις ειδήσεις — οι πορείες και επεισόδια που σχετίζονται με τα μέτρα λιτότητας που... περισσότερα »
Αθήνα: Προγραμματίστε το ταξίδι σας
Αν στο άκουσμα της λέξης «Μύκονος» δεν σας έρθουν αμέσως στο μυαλό φωτεινά, λευκά σπίτια, καταγάλανοι ουρανοί και κορμιά μαυρισμένα από τον ήλιο, πάνω σε χρυσές... περισσότερα »
Μύκονος: Προγραμματίστε το ταξίδι σας
Το νησί της Κρήτης είναι ένα ελληνικό διαμάντι που πλέει στην γαλαζοπράσινη θάλασσα. Οι παραλίες είναι θεϊκές εκτάσεις χρυσαφένιας άμμου και στρογγυλεμένων... περισσότερα »
Κρήτη: Προγραμματίστε το ταξίδι σας
Το μεγαλύτερο και επίσης δημοφιλέστερο νησί των Δωδεκανήσων βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Αιγαίου και είναι η Ρόδος. Η καλά διατηρούμενη μεσαιωνική πόλη της... περισσότερα »
Ρόδος: Προγραμματίστε το ταξίδι σας
Μια κουκκίδα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, η Νάξος είναι ένα μοναδικό κράμα αρχαίων μνημείων και παραλιών. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και... περισσότερα »
Νάξος: Προγραμματίστε το ταξίδι σας
Η καταγωγή των κατάλευκων μαρμάρων των κτιρίων της Πάρου είναι ταπεινή, αφού προήλθαν από τα σπλάχνα των τοπικών ορυχείων και λατομείων. Η παραδοσιακή ελληνική... περισσότερα »
Πάρος: Προγραμματίστε το ταξίδι σας
Τα νησιά του Ιονίου είναι υπέροχοι παράδεισοι κινηματογραφικής ομορφιάς. Τα νερά είναι καταγάλανα και οι αμμουδιές απαλές και μεταξένιες. Όλα δείχνουν σαν έχουν... περισσότερα »
Ζάκυνθος: Προγραμματίστε το ταξίδι σας
Χάρη στις πανέμορφες παραλίες και στις μυστηριακές σπηλιές της, η Κεφαλονιά τραβά σαν μαγνήτης τους τουρίστες που λαχταρούν ονειρεμένες διακοπές σε έναν τόπο γεμάτο... περισσότερα »
Κεφαλονιά: Προγραμματίστε το ταξίδι σας
Το τοπίο της Ηπείρου μοιάζει με σουρεαλιστικό πίνακα, που συνδυάζει αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του χρυσού. Τα κλασσικά ορόσημα στέκουν περήφανα με φόντο... περισσότερα »
Ήπειρος: Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: