Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκινάει το έργο της δημιουργίας Μουσείου Ενάλιων Αρχαιοτήτων στην Πολιτιστική Ακτή Πειραιά.

Την Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Π. Α.Ε. για την Προκήρυξη Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για τον Ανασχεδιασμό του παλαιού κτιρίου του SILO σε Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων, παρουσίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης μιλώντας στα στελέχη του Ο.Λ.Π. Α.Ε με θέμα την εξέλιξη του Επενδυτικού Προγράμματος Ο.Λ.Π. Α.Ε. 2012-2016.
Όπως είναι γνωστό, Διυπουργική Επιτροπή είχε εγκρίνει το 2011 τη μετατροπή της Ηετιώνιας Ακτής σε Πολιτιστική Ακτή Πειραιά με διαμορφώσεις όλης της εντός λιμενικής ζώνης έκταση 180 στρ. σε ενιαίο πολιτιστικό πάρκο Μουσείων, περιπάτου, αναψυχής και θεματικών εκδηλώσεων.
Ήδη (α) έχει συνταχθεί προμελέτη για την ανάπλαση όλης της περιοχής από τον Άγιο Διονύσιο μέχρι τη Λ. Α. Παπανδρέου για μετατροπή της σε ενιαίο πάρκο, (β) εντός του Μαρτίου προκηρύσσεται η μελέτη-κατασκευή του νέου αυτού πάρκου (Δραπετσώνας), (γ) ξεκινάει ο καθαρισμός και η ανάπλαση του παραχωρηθέντος στο ΥΠΠΟ από τον Ο.Λ.Π. Α.Ε. όμορου χώρου με την αρχαιολογική έκταση και (δ) ξεκινάει το έργο ανάπλασης και επισκεψιμότητας του αρχαιολογικού χώρου των

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012...κι άλλες φωτογραφίες




Συνάντηση Πολιτιστικών - Εξωραϊστικών Συλλόγων Νάξου

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καλεί τους Πολιτιστικούς - Εξωραϊστικούς Συλλόγους, που έχουν έδρα τη Νάξο και τα νησιά Ηρακλειά, Κουφονήσια, Δονούσα και Σχοινούσα, σε συνάντηση την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην Σχολής Ουρσουλινών (Κάστρο Χώρας).
Τα θέματα που θα συζητηθούν:
- Προτάσεις εν όψει της σύνταξης του προϋπολογισμού του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ
- Συνεργασία μεταξύ των φορέων
- Συντονισμός Δραστηριοτήτων

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑΞΟΣ- ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012


Ξέφρενο, σε ρυθμούς αντιμνημονιακούς και σίγουρα στις συχνότητες των νέων ανθρώπων που συμμετείχαν και δημιούργησαν ένα μεγάλο, μαζικό και αξέχαστο Καρναβάλι ήταν η προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 26-2-2012 παρέλαση πεζών και αρμάτων απο την κεντρική οδό της Παπαβασιλείου και την Παραλιακή. Ανθρωποι κάθε ηλικίας μασκαρεύτηκαν, συμμετείχαν σε δρώμενα και γλέντησαν με την καρδιά τους σε ένα καρναβάλι που θα μείνει αξέχαστο για την μαζική, ίσως την πιο μαζική συμμετοχή μέχρι σήμερα, την ποικιλία των θεμάτων και τις ευχάριστες νότες που έκαναν τις απαισιόδοξες και μελαγχολικές σκέψεις να τραπούν σε φυγή και να αντικατασταθούν με τη χαρά, το γέλιο και τη διασκέδαση. Διοργανωτές τα μέλη της ΣΥΝΑΞΙΑΣ και ο Δήμος Νάξου με τη συμμετοχή μαζικών φορέων και απλών πολιτών. Εντυπωσίασαν ιδιαιτέρων οι Κορωνιδιάτες που με τον τίτλο "...ζώ ένα όνειρο μη με ξυπνάτε" έπαιξαν τους "ονειρευάμενους.." που ζούσαν στη χλιδή με το άφθονο πετρέλαιο που βρέθηκε στο Λυώνα ... και μοίραζαν στον κόσμο πετροδολάρια με τις κεφαλές των προέδρων Ν. Χουζούρη (Δ.Δ. Κορώνου) και του Γιώργου Μαστρογιανόπουλου (Σύλλογος Κορωνιδιατών Χώρας). Το θέμα αυτό που συγκέντρωσε τη συμμετοχή πολλών δεκάδων Κορωνιδιατών και άρεσε πολύ στο κοινό που παρακολουθούσε, απέσπασε το δεύτερο βραβείο. Στην πρώτη θέση τα μέλη της "κριτικής" επιτροπής ανέδειξαν το θέμα

Φώτισαν τις καρδιές μας οι λαμπαδοφόροι!!!!

Naxos fan
Το Σάββατο το βράδυ, λίγες ώρες πριν ξημερώσει η Κυριακή της αποκριάς, οι δρόμοι της Νάξου φωτίστηκαν με το φως από τις αναμμένες δάδες και την λάμψη που ακτινοβολούσαν τα βαμμένα πρόσωπα των αμέτρητων εθελοντών που συμμετείχαν και φέτος στο δρώμενο της λαμπαδοφορίας. Έθιμο που αναβίωσαν για πρώτη φορά τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Νάξου πριν από 16 χρόνια οι οποίοι είχαν την ιδέα να ακολουθήσουν τα βήματα των αρχέγονων βακχικών χορών συνδυάζοντας απολλώνια και διονυσιακά στοιχεία. Στις Λαμπαδηφορίες ο Διόνυσος αντιπροσωπεύεται με τη μέθη, τη μέθεξη και την έκσταση και ο Απόλλωνας με το φως. Άλλωστε και οι δύο θεοί λατρεύτηκαν στην αρχαία Νάξο (το ψηλότερο βουνό του νησιού, ο Ζας, πήρε το όνομά του από το βασιλιά των θεών Δία, ενώ η τοπική παράδοση θέλει τη λατρεία του Διόνυσου να έχει ρίζες στη γεωμετρική εποχή.)
Οι εκδηλώσεις του τριημέρου ολοκληρώνονται  με την μεγάλη παρέλαση των αποκριάτικων αρμάτων

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

O Πανναξιακός κέρδισε 2-1 τον Αίαντα Ταύρου παίρνοντας πόντους αισιοδοξίας

O Δημήτρης Παλάζης
PANNAXIAKOS-AJAX KAZANAS FASHΜετα απο πολύ καλή απόδοση οι παίκτες της Ναξιώτικης ομάδας πήραν το πολυπόθητο τρίποντα και ατενίζουν πλέον με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία δεν ήταν απο την αρχή εύκολος και οι τελευταίες αναμετρήσεις με τα αποτελέσματά τους τον είχαν κάνει ακόμη δυσκολότερο. Απο σήμερα όμως ξαναγύρισαν τα χαμόγελα σε παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φιλάθλους. Το υπέροχο γκολ στο 80΄ του Σταματίου, νίκησε έναν υπέροχο τερματοφύλακα, που έδειχνε να μην επιτρέπει στην μπάλα να περάσει τη γραμμή του τέρματός του, αλλά νίκησε και την κακοδαιμονία της ομάδας μας η οποία κατάφερε να πάρει νίκη και τους τρείς πόντους ύστερα απο ενάμιση περίπου μήνα. Αξίζει να σημειωθεί βάβαια ότι σημαντική συμβολή στη νίκη είχε και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παλάζης, ο οποίος θυμίζοντας..Κάρολ απέκρουσε πέναλτυ
Δείτε το ρεπορταζ απο το sportcyclsdes.gr.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πανναξιακός σε ρυθμούς Βραζιλιάνικης SAMBAS ...


Ο Πανναξιακος διοργανώνει αποκριάτικο μασκέ party στο escoba το Σαββάτο 25/02 .
Σε πρόσκλησή τους μας καλούν οι διοργανωτές υποσχόμενοι ότι θα μας περιμένουν με πολλές εκπλήξεις και βραζιλιάνες χορεύτριες που θα μας μυήσουν στο ρυθμό της SAMBAS. Καλό θα μας κάνει να πάμε ...!!
Την ίδια μέρα στις 2 το μεσημέρι η ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού μας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας, αγωνίζεται σε ένα καθοριστικής σημασίας αγώνα με τον Αίαντα Ταύρου. Η νίκη δείχνει να είναι μονόδρομος και για μια ακόμη φορά οι παίκτες θα αγωνιστούν με το άγχος, που όπως έδειξε ο προηγούμενος αγώνας με την Νέα Ιωνία, δεν τους ευνοεί για καλή απόδοση και θετικό αποτέλεσμα.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Περιφέρεια : Στο Φράγμα Τσικαλαριού επίκειται η εγκατάσταση του εργολάβου.

Αποφάσεις για την πορεία τριών Φραγμάτων νησιών της Περιφέρειας  
Συνεργασία  με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  Κώστα Σκανδαλίδη και τον υφυπουργό  Γιάννη Δριβελέγκα είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσου  Γιάννη Ζωίδη, όπου ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις για τρία Φράγματα νησιών της περιοχής μας.  
Συγκεκριμένα, στο Φράγμα Τσικαλαριού στη Νάξο επίκειται η εγκατάσταση του εργολάβου.
Για το Φράγμα της Κρητηνίας στη Ρόδο, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες η απογραφή και ο προσδιορισμός των τεχνικών προδιαγραφών, ώστε να ακολουθήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου, την επίβλεψη του οποίου θα αναλάβει πλέον η Περιφέρεια.
Τέλος, σε ότι αφορά στο Φράγμα του Σχοινά στην Κάρπαθο, θα υπάρξει ενδελεχής εξέταση των στοιχείων από την διαχειριστική αρχή, προκειμένου να εγκριθούν συμπληρωματικές παρεμβάσεις.  

Την Κυριακή 26/2 το αποκριάτικο πάρτυ του Πανναξιακού ΑΟΝ



Ο Πανναξιακός ΑΟΝ(basket -volley) σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 10.00 στοocean-mojo

Φορέστε την πιο ευφάνταστη αμφίεση και ελάτε να ξεφαντώσουμε και να ζήσουμε ξανά εικόνες, ήχους και συναισθήματα των περασμένων δεκαετιών με μουσικές 80ς και90ς

Θα βραβευτεί η καλύτερη αποκριάτικη εμφάνιση και θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά πολλά δώρα

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

Τηλέφωνο για κράτηση 6983375583 begin_of_the_skype_highlighting            6983375583      

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

....καλοκαίρι θα μυρίσει - ΠΕΡΙ ΝΑΞΙΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

Του Νίκου Α. Δρη  (Φυσικού - Μετεωρολόγου)
Email : nicοdrιs@gmail.com 
      Μπήκαμε στο τελευταίο επταήμερο του  Κουτσοφλέβαρου και ο καιρός άρχισε να εμφανίζει μια μικρή ύφεση και ως προς την ένταση και ως προς την διάρκεια των φαινομένων. Συγκεκριμένα, οι κουρασμένοι από τη θυελλώδη μέχρι τώρα παρουσία τους βοριάδες εξασθενούν και μόνο για μία ημέρα, την Τρίτη, προβαίνουν σε δυναμική εμφάνιση. Η θερμοκρασία, επίσης, άρχισε «να παίρνει λίγο τα πάνω της» και ως προς τις μέγιστες και ως προς τις ελάχιστες ημερήσιες τιμές της. Ο καταιγίδες, τέλος, θα μας ξεχάσουν για τις επόμενες επτά ημέρες και ο ήλιος θα εμφανίζεται για αρκετές ώρες στον θρόνο του, από την Παρασκευή το μεσημέρι και μετά, με μικρά νεφελώδη διαλείμματα. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει καθόλου την επανεμφάνιση κάποιων πολύ χαμηλών θερμοκρασιών ή ισχυρών καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων.
      Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 08 και 11 β. η ελάχιστη και μεταξύ 12 και 16 β. η μέγιστη. Στα ορεινά, η θερμοκρασία θα είναι μέχρι και 4 βαθμούς χαμηλότερη, αντιστρόφως ανάλογα προς το υψόμετρο.
      Με  βροχή Πέμπτη και Παρασκευή και  Δευτέρα πρωί, και με αρκετή ηλιοφάνεια το υπόλοιπο διάστημα θα κυλίσει αυτό το επταήμερο.
      Μέτριοι μέχρι ισχυροί τις πρώτες ημέρες οι βοριάδες, θα γίνουν θυελλώδεις την Τρίτη και θα εξασθενήσουν σε πάλι σε ισχυρούς την Τετάρτη.
     

Προτάσεις Οικολογικού Ανέμου για την 15η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

Οικολογικός Άνεμος
στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Περιφερειακός Σύμβουλος : Νίκος Χρυσόγελος
http://ecoanemos.wordpress.com, email: ecoanemos@gmail.com
ΘΕΜΑ: 15η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥΠρόταση για θέματα που προτείνουμε να συζητηθούν
Η χώρας μας συνεχίζει να βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μια βαθιά και πολύπλευρη κρίση που δεν είναι απλώς δημοσιονομική ή οικονομική, αλλά και κοινωνική και περιβαλλοντική καθώς ολοένα και περισσότεροι πόροι από τους ήδη περιορισμούς αποστερούνται από κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς σκοπούς και στόχους.
Όπως έχουμε επισημάνει ως ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ, για να περιοριστούν οι επιπτώσεις της κρίσης στην περιοχή μας και να αντιμετωπιστούν τα διαρθρωτικά προβλήματα της Περιφέρειας, χρειάζεται να διαμορφώσουμε, μέσα από έναν δομημένο και σε βάθος διάλογο στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και με τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς, ένα Στρατηγικό Σχέδιο Βιωσιμότητας, Κοινωνικής Συνοχής, Σύγκλισης και Απασχόλησης 2012-2020, δηλαδή ένα εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου από την κρίση, στο οποίο θα γίνονται επιλογές ως προς το μέλλον της περιφέρειας Ν. Αιγαίου αλλά και ως προς τον ρόλο που θέλει να παίξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι φανερό εξάλλου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία 50χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο

Εκκρεμούσαν σε βάρος της ατομικά χρέη  
που ανέρχονται σε 219.136,74 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (21-02-2012) το πρωί, στις Αχαρνές Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 50χρονη ημεδαπή, πρώην ιδιοκτήτρια καταστήματος - καφετέριας, για ατομικές οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος της ατομικά χρέη, που ανέρχονται σε 219.136,74 ευρώ.
Η συλληφθείσα  θα οδηγηθεί αύριο (22-02-2012) το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με καταγγελλόμενη επίθεση μελών της «Χρυσής Αυγής» εναντίον αλλοδαπών, σε σταθμούς ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ

«Τα όποια φαινόμενα επιθέσεων, αντιπαραθέσεων-συγκρούσεων και εν γένει βίαιων πράξεων και συμπεριφορών προσώπων ή ομάδων, τα διαχειρίζονται με υπευθυνότητα οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν δοθεί οι δέουσες εντολές προς αυτές, για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, με σκοπό την πρόληψη και πολύπλευρη εξέταση θεμάτων εξτρεμιστικής βίας από οπουδήποτε και αν προέρχεται, ώστε να τηρούνται οι θεσμικές εγγυήσεις και η προστασία των συνταγματικών ελευθεριών και δικαιωμάτων όλων των ατόμων, τόσο των Ελλήνων όσο και των αλλοδαπών, καθώς και τη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη.
      Σε  ότι αφορά στο καταγγελλόμενο περιστατικό από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας διενεργείται προανάκριση και εκδηλώνονται όλες οι απαραίτητες και ενδεδειγμένες δικονομικές και αστυνομικές ενέργειες, ώστε να αποκαλυφθούν οι δράστες και να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη» επισημάνθηκε μεταξύ άλλων  σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή,  σε ερώτηση που κατέθεσαν στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου οι ανεξάρτητοι Βουλευτές κ.κ. Θ. Λεβέντης, Ν. Τσούκαλης και Γρ. Ψαριανός. 

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Υπάρχει εναλλακτική προοδευτική λύση;

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. Γ. Ν. ΡΑΓΚΟΥΣΗ
ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ» 

«Η βαθύτατη πολιτική κρίση την οποία βιώνουμε σήμερα, ανάγεται σε μια σχεδόν καθολική κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα καθώς και στο πολιτικό προσωπικό. «Έξω οι πολιτικοί», «να τελειώνουμε με τους πολιτικούς», «όλοι το ίδιο είναι» - αυτά και πολύ χειρότερα τα ακούει κανείς επί λέξει ή τα αποκομίζει ως διάχυτη εντύπωση στους διαδρόμους του ΙΚΑ, στο λεωφορείο, στην ουρά της τράπεζας, αλλά και στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Ας θεωρήσουμε λοιπόν δεδομένη την απόλυτη και πλήρη άρση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την πολιτική κι ας αναρωτηθούμε: Ποια είναι η αιτία του κακού; Γιατί θεωρούν σήμερα οι πολίτες τους πολιτικούς, σχεδόν στο σύνολό τους αναξιόπιστους; 
Στη ρίζα του  προβλήματος θα συναντήσουμε το δόγμα  της σκοτεινής πλευράς της 

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ

Δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες και περιγραφές των εβδομήντα επτά (77) αρχαίων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν τ από τις προθήκες του Μουσείου στην Αρχαία Ολυμπία

Σε συνέχεια των από 17.02.2012 Ανακοινώσεων του Αρχηγείου  της Ελληνικής Αστυνομίας δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες  και περιγραφές των εβδομήντα  επτά (77) αρχαίων αντικειμένων που  αφαιρέθηκαν το πρωί την ιδίας  ημέρας από τις προθήκες του Μουσείου Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία.  
Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε  σχετικό με την υπόθεση της  αφαίρεσης των παραπάνω αντικειμένων μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις:  
  • Στον αριθμό 11012 της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση
  • Στον αριθμό             210 647 6188       του Τμήματος Προστασίας Πολιτισμικής Κληρονομιάς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που λειτουργεί από τις ώρες 08.00 έως 23.00 κάθε μέρα.
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: financialpolice@hellenicpolice.gr
Link: Πίνακας με το συνημμένο φωτογραφικό υλικό και τις περιγραφές

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ενα λευκό σεντόνι και ....

Η κοπή πίτας της ΠΕΦΟ Νάξου - Παρών ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

"Κούπες, κούπες ..κούπες " Αυτή την ευχή έδωσε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος κατα την σύντομη ομιλία του (video) ύστερα απο την απονομή της τιμητικής πλακέτας που του έγινε απο τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ Νάξου κ. Γ. Μαχαιριώτη. Τιμήθηκε επίσης ο πρώην ποδοσφαιριστής του θρύλου Ανδρεάς Μπονόβας ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε και καλή πορεία στην Ευρώπη, κάτι που φέτος φαίνεται ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί. Η εκδήλωση έγινε στην καφετέρια Dell Mare στη Χωρα της Νάξου και παραβρέθηκε πλήθος πιστών φίλων του Ολυμπιακού. Το φλουρί έπεσε στον φιλοξενούμενο βετεράνο ποδοσφαιριστή Στ. Γιαννακόπουλο και θεωρήθηκε απο πολλούς γούρι για την παρα πέρα πορεία της ομάδας του Πειραιά.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικος Χορός του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Νάξου , στο κέντρο «ΘΑΛΑΣΣΑ CLUB», με τον ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕΛΑ,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ
« ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ »

     Το Δ.Σ του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Νάξου σας ενημερώνει ότι, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 23:00, διοργανώνει τον ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του, στο κέντρο «ΘΑΛΑΣΣΑ CLUB»,  στη Στυλίδα Νάξου, με το πολυμελές συγκρότημα του κ. ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕΛΑ, σε ένα πλούσιο Λαϊκό και Νησιώτικο πρόγραμμα,  με την φιλική συμμετοχή του ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΖΑΙΟΥ. Τιμή εισόδου 15,00€
Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 
Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε στο  Τηλ..             6944530982       

Πρόσκληση στον αποκριάτικο χορό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξο


Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 4ου Δημοτικού σχολείου Νάξου σας προσκαλούν στον ετήσιο αποκριάτικο χορό τους που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στo club "OCEAN"
Φορέστε λοιπόν τις στολές σας και ελάτε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα
Ωρα έναρξης 17.00
Τιμή εισόδου 3 ευρω!
 

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικος χορός Λυκείου Νάξου

Οι μαθητές  γλεντούν, μα τα συγκροτήματά τους, στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνουν στο Oceanmojo την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση που διοργανώνεται από τους μαθητές της Β΄τάξης λυκείου Νάξου και έχει συνδιοργανωτές το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, θα ξεκινήσει στις 22.00 με έντεχνα τραγούδια, θα συνεχιστεί με ροκ και θα ολοκληρωθεί με λαϊκά και νησιώτικα. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης είναι οι ίδιοι οι μαθητές που έχουν προετοιμαστεί για την επιτυχία της εκδήλωσης και υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά, σε΄όσους παρευρεθούν. 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 18/02 15:00 ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ



Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
το ΣΑΒΒΑΤΟ 18/02 και ωρα 15:00
θα μεταδοθεί για πρώτη φορά live στα FMαπό τη συχνότητα του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM105.4 αλλά και διαδικτυακά στο κανάλι του Πανναξιακού στο internet με διεύθυνσηwww.livestream.com/pannaxiakos

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Συλλείψεις για παράνομη διανομή


Α.Τ.Πάρου
(Σύλληψη      -2δραστών)
Παράνομη διαμονή
  Την 16-02-2012/14,00 στην Μάρπησα Πάρου, συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας     ηλικίας 22 και 26 ετών γιατί διέμεναν παράνομα στην Χώρα. Σε βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της    Διοικητικής απέλασης.

Α.Τ.Μυκόνου
(Σύλληψη -1- δράστη)
Παράνομη διαμονή
  Την 17-02-2012/5,15 στη Άνω Μερά Μυκόνου, συνελήφθη ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί        διέμενε παράνομα στην Χώρα.

Ο Μεγάλος Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου


Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 στις 1:00 π.μ. μέχρι όσο κρατήσει, στην αίθουσα δεξιώσεων ETAL CLUB Γ. Παπανδρέου 18 Αργυρούπολη, τηλ. 210-9945691 begin_of_the_skype_highlighting            210-9945691      end_of_the_skype_highlighting Θα τραγουδήσουν και θα παίξουν καλλιτέχνες του τόπου μας. Η ώρα επιλέχθηκε με σκοπό τη διευκόλυνση των οικογενειών με παιδιά και όχι μόνο. Η τιμή εισιτηρίου ορίσθηκε στα 20 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται μουσική και χορός, φαγητό, κρασί και αναψυκτικά.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Καφές με την Ελένη αφιέρωμα Καρναβάλι Νάξος.!!

To videaki της συν+Αξίας στον Καφέ με την Ελένη Alpha.
http://www.youtube.com/watch?v=XSfemIwAMZU&feature=youtu.be
συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
http://sinaxia.blogspot.com/
YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μαζική η συμμετοχή των φορέων του Αιγαίου στη Βουλή για τους συντελεστές ΦΠΑ

 Ψήφισμα και επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας   

Η πρωτοφανής συμμετοχή και η ομόφωνη απόφαση  να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με σκοπό να αποτραπεί το ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, ήταν τα στοιχεία που σφράγισαν τη σημερινή συνάντηση των βουλευτών, των τοπικών αρχών και των φορέων του Αιγαίου στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.
Μετά από  πολύωρη συζήτηση αποφασίστηκε η  σύνταξη ψηφίσματος και η συγκρότηση επιτροπής που θα προγραμματίσει και θα έχει άμεσα σειρά επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς και τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Η Επιτροπή θα αποτελείται από βουλευτές  του Αιγαίου όλων των κομμάτων, τους δύο Περιφερειάρχες, εκπροσώπους  των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων Νοτίου και Βορείου Αιγαίου,

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

"Λιμπερασιόν": Μπροστά στις Βρυξέλλες ο Έλληνας Μανώλης Γλέζος αντιστέκεται ξανά

Μακροσκελές πορτρέτο αφιερώνει στο χθεσινό της φύλλο η γαλλική "Λιμπερασιόν" στον Μανώλη Γλέζο, με τίτλο "Απέναντι στις Βρυξέλλες ο Έλληνας Μανώλης Γλέζος αντιστέκεται ξανά". "Στα 89 του χρόνια ο ήρωας του αγώνα κατά των ναζί καλεί τον λαό του να αντισταθεί στα σχέδια λιτότητας που επιβάλλονται ξανά και ξανά από την Ευρώπη". Το πορτρέτο του Γλέζου, τον οποίο αποκαλεί "ο Έλληνας Στεφάν Εσέλ", ξεκινά με μια περιγραφή της απόφασής του, μαζί με τον Απόστολο Σάντα, να κατεβάσουν τη σβάστικα από την Ακρόπολη.
"Το γέρικο λιοντάρι βρυχάται ακόμη. Και τόσο το χειρότερο για τους κυνικούς που μερικές φορές κοροϊδεύουν αυτόν τον 89χρονο ουτοπιστή που αποφασίζει ξανά να δώσει την ύστατη μάχη". Η δημοσιογράφος παρατηρεί ότι ο Γλέζος, που πρόσκειται "στη ριζοσπαστική αριστερά, από την αρχή της κρίσης δεν σταμάτησε να στηλιτεύει τις διαταγές των Βρυξελλών και την υπεροψία εκείνων που ταπεινώνουν τους Έλληνες, ξεχνώντας ότι ο ελληνικός λαός ήταν ο πρώτος που

Συνέντευξη του Ανεξάρτητου Βουλευτή Κυκλάδων Γιώργου Παπαμανώλη στον Κυκλαδίτη

Συνέντευξη παραχώρησε στον Κυκλαδίτη ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Κυκλάδων Γιώργος Παπαμανώλης μια μέρα μετά την κρίσιμη ψηφοφορία για την νέα δανειακή σύμβαση και την καταψήφισή της από το ίδιο. Η Συνέντευξη έχει ως εξής:
-Κύριε Παπαμανώλη η καταψήφιση του άρθρου 1 στη χθεσινή ψηφοφορία στην ουσία του ισοδυναμεί με καταψήφιση του Μνημονίου ΙΙ, μιας και τα άρθρα 2,3,4 ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Τι σας ώθησε σε αυτή την απόφαση μιας και μέχρι τώρα είχατε στηρίξει όλα τα νομοσχέδια της Κυβέρνησης Παπανδρέου αλλά και Παπαδήμου;

-Η απόφασή μου να καταψηφίσω το Μνημόνιο ΙΙ έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα μέτρα που καλούμαστε να πάρουμε εκτός από άδικα και σκληρά δεν οδηγούν σε αποτελέσματα επιθυμητά τόσο

Αποκριάτικος χορός του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Νάξου

ΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ
« ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ »
                                                                         Νάξος 14/2/2012




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
     Το Δ.Σ του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Νάξου σας ενημερώνει ότι, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 23:00, διοργανώνει τον ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του, στο κέντρο «ΘΑΛΑΣΣΑ CLUB»,  στη Στυλίδα Νάξου, με το πολυμελές συγκρότημα του κ. ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕΛΑ, σε ένα πλούσιο Λαϊκό και Νησιώτικο πρόγραμμα,  με την φιλική συμμετοχή του ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΖΑΙΟΥ. Τιμή εισόδου 15,00€
Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 
Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε στο  Τηλ..             6944530982