Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Κυριακή 22 Μαρτίου στις 15.00΄ο Πανναξιακός με την ΑΕΚ


Οριστικά την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 15:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Πανναξιακού με την ΑΕΚ και θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Την Κυριακή 22 Μαρτίου πέφτει η αυλαία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην κορυφή της βαθμολογίας και πιο συγκεκριμένα στην μάχη της 4ης θέσης. Η εικόνα στην ουρά της βαθμολογίας έχει
ξεκαθαρίσει με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τους Μακεδόνες Αξιού να υποβιβάζονται στην Α2 κατηγορία, ενώ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την 4η θέση διεκδικούν η ΑΕΚ και η Σαντορίνη.
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 37 βαθμούς και έχει να αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό στην Νάξο, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η Σαντορίνη με 36 βαθμούς που κυνηγάει ένα μικρό θαύμα, να πάρει βαθμό από τον Ολυμπιακό μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη. Η 4η θέση μπορεί να αλλάξει μόνο στην περίπτωση που η ΑΕΚ ηττηθεί με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1) και η Σαντορίνη αποσπάσει βαθμούς ή βαθμό από τον Ολυμπιακό αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας ο ΑΟ Θήρας έχει πλεονέκτημα.
Αυτές οι δύο αναμετρήσεις είναι και οι πιο σημαντικές της τελευταίας αγωνιστικής γι αυτό και η ομοσπονδία όρισε την ίδια μέρα και ώρα διεξαγωγής τους, την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 15:00 το μεσημέρι.
Στην Νάξο, όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν την ΑΕΚ και η ομάδα του Ατάνας Πετρόφ θέλει να τελειώσει της αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την Α φάση του πρωταθλήματος με νίκη και μία καλή εμφάνιση που θα της δώσει και την κατάλληλη ψυχολογία για τα πλει-οφ του πρωταθλήματος όπου θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας, αλλά και για το final4 του κυπέλλου που θα αναμετρηθεί και πάλι με τον Παναθηναϊκό στους ημιτελικούς στο Αγρίνιο στις 28 Μαρτίου στις 17:30.
Όπως σε κάθε αγώνα της ομάδας μας αναμένεται ο κόσμος να είναι ο 7ος παίκτης της, και το ΔΑΚ «Δημήτρης Περιστεράκης» να γεμίσει ασφυκτικά από οπαδούς και φίλους του Πανναξιακού και να δώσει εορταστικό χαρακτήρα στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας πριν τα πλεϊ-οφ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: