Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα της Νάξου τα απογευματα Δευτέρας

Και τα απογεύματα της Δευτέρας θα είναι πλέον ανοικτά  τα εμπορικά καταστήματα της Νάξου. Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού, κατόπιν αιτήματος των επαγγελματιών, θα προχωρήσει σε ελαστικοποίηση του χειμερινού ωραρίου κάνοντας επιμέρους παρεμβάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα όποτε οι συνθήκες της αγοράς το επιβάλλουν ξεκινώντας με το άνοιγμα των καταστημάτων τη Δευτέρα το απόγευμα.
Την τελευταία  του συνεδρίαση, στην ιστορία του  θεσμού, θα πραγματοποιήσει σήμερα το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κυκλάδων. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στη Σύρο, με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μία ημέρα αργότερα θα συνεδριάσει και το Επαρχιακό Συμβούλιο της Νάξου.

Την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές  του Συλλόγου Ξενοδόχων, για την  ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την εκλογή ελεγκτικής επιτροπής και την εκλογή αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Υποψηφιότητα μπορούν να δηλώσουν όλα τα μέλη του Συλλόγου. Μέχρι τώρα, το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή στις εκλογές έχουν εκφράσει ο νυν πρόεδρος Λευτέρης Στρατούρης, ο Βαγγέλης Κατσαράς και ο Γιάννης Μαργαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: