Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΑΜΠΕΛ....ΣΟΦΙΕΣ 70

Χα..χα..νητά αμνημόνων

Επιχαίρουν οι “Ναxioi” για τις βολές κατά του «βουλευτή που κυβερνάει τη Νάξο» λες και ξέχασαν τόσο γρήγορα τα καμώματα του δικού τους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εκείνος δεν έμενε μόνο στα αναφερόμενα «..διαρκείς διορισμούς ημετέρων σε συμβούλια και νομικά πρόσωπα, μεταθέσεις φαντάρων και απονομή χρισμάτων πάσης φύσεως» αλλά διόριζε ασταμάτητα με το σύστημα stage κρατώντας σε ομηρία δεκάδες Ναξιωτόπουλα και νησιωτόπουλα στα οποία πουλούσε φρούδες ελπίδες, έκανε εγκαίνια σε έργα που δεν είχαν εξασφαλισθεί πιστώσεις, έσβηνε κλήσεις και «καθάριζε» σε περιπτώσεις φορολογικών ελέγχων και προστίμων λες και διαχειριζόταν την περιουσία του ( η οποία όπως είδαμε δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη).

Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ προχωρούν

Ανταπόκριση από το ταξίδι προς την Κολχίδα:

Ούριος άνεμος πνέει στο ταξίδι των Αργοναυτών προς το στόχο τους. Ακόμη και στην περίπτωση της αποχώρησης του Αυγεία που βγήκε στη στεριά για να κερδίσει χωρίς κόπο την αμοιβή του, η Αργώ γεμίζει με όλο και περισσότερους νέους και θαραλέους μαχητές που δείχνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν το «χρυσόμαλλο δέρας».

Υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες

Η ευαισθητοποίηση του πρωθυπουργού στην καθαίρεση των διαφημιστικών

Πινακίδων από κεντρικές οδούς και την επέκταση του μέτρου σε όλη την επικράτεια έχουν ενστερνισθεί πολλοί δήμοι της Ελλάδας και έχουν υποδεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες. Στη Νάξο όμως βλέπουμε το αντίθετο αφού συγκεκριμένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο αυξάνει τον αριθμό των πελατών της παρακάμπτοντας την νομοθεσία.

Οι Γαλάζιες πλαστικές σημαίες…

Μπορεί να καμαρώνουμε για τις υπέροχες παραλίες μας, μπορεί αυτές να δίνουν ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας, όμως η κατάσταση (μάλλον η ακαταστασία) που συναντάμε μόλις πλησιάσουμε τις ακτές μας είναι λυπηρή. Χαρτιά υγείας, ταμπόν, προφυλακτικά, πλαστικά πιάτα και μαχαιροπήρουνα, μπουκάλια, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς σε υποδέχονται με την άφιξή σου και σου «φιάχνουν» τη διάθεση για ένα απολαυστικό μπάνιο. Το φαινόμενο εμφανίζεται πιο συχνά ή και καθημερινά σε περιοχές που συχνάζουν περισσότεροι δικοί μας. Η έλλειψη φροντίδας σε πολυσύχναστα μέρη όπως ο Αγιος Προκόπης, από όπου και οι φωτογραφία, σε συνδυασμό με τις αφύλακτες παραλίες δημιουργούν έντονους προβληματισμούς για το μέλλον του τουρισμού. Αλλά και στην περίπτωση που ο Δήμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί, αναρωτιέται κανείς τι κάνουν οι επιχειρηματίες που γίνονται καθημερινά μάρτυρες του φαινομένου;!!!

Μαντήλι….

Ξεκίνησε δρομολόγια από τις 18 Ιουνίου το Νήσος Ρόδος (192,5μ.μήκος και 27μ. πλάτος, ταχύτητα 23 κόμβων και χωρητικότητα 1600 επιβατών και 750 οχημάτων) στη γραμμή Πάρος -Κώ –Ρόδος, 3 φορές την εβδομάδα. Εμείς εδώ στη Νάξος κουνάμε μαντήλι στα πλοία και στην εξουσία…Κατά τα άλλα η τοπική μας αρχή… διεκδικεί περισσότερα δρομολόγια πίνοντας καφεδάκι στα γραφεία της ηγέτιδας του ΚΑΡΤΕΛ της Ελληνικής Ακτοπλοΐας….!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: