Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Τουριστικός Σχεδιασμός

από την Τ.Ο ΠΑΣΟ.Κ.
Με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Νάξου και εν όψει της νέας θερινής περιόδου, η Τοπική Οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή συνάντηση με επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων. Η συνάντηση αυτή, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Τοπικής κ. Μανώλη Σέργη αποβλέπει στη διοργάνωση ημερίδας για τον τουρισμό, στο τέλος Μαρτίου, στην οποία αναμένεται να κληθούν στελέχη της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και άλλα πολιτικά πρόσωπα.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα στον τουριστικό τομέα, εκφράστηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού. Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους, ώστε να κατατεθούν εμπλουτισμένες οι προτάσεις, για να αποτελέσουν βάση για την ημερίδα του Μαρτίου. «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε από κάθε μετερίζι για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος» δήλωσε ο κ. Μανώλης Σέργης και συνέχισε « φιλοδοξία μας είναι η ημερίδα αυτή που θα διοργανωθεί στα τέλη Μαρτίου να αποτελέσει τη βάση για την καθιέρωση ενός ετήσιου συνεδρίου για τον τουρισμού, στη Νάξο».
Στο κάλεσμα της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανταποκρίθηκαν ο υπεύθυνος για τον τουρισμό στο Δήμο Νάξου κ. Τσαγκλής, οι Πρόεδροι Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων δωματίων κ.κ. Στρατούρης και Κάβουρας αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού κ. Παγώνης, της Μαζικής Εστίασης κ. Παπαδόπουλος, ο τουριστικός πράκτορας κ. Μανουσάκης, ο επιχειρηματίας ξενοδόχος κ. Νίκος Σέργης και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δήμου Νάξου κ. Μανώλης Σέργης και ο κ. Γιωρ. Πιτταράς, μέλος της οργάνωσης. Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του Δήμου Δρυμαλίας δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: