Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Αμπελοφιλο...σοφίες

Δικές μας είναι οι αρχές …
Πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στη μέση του δρόμου, μπροστά στον χώρο της εκδήλωσης δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση, στο κόσμο που ήθελε να φύγει. Η ενέργεια αυτή ανήκει στους παρατρεχάμενους του τοπικού βουλευτή που πήγε με την κουστωδία του στον Χορό του Συλλόγου Κεραμωτής.

Στρατηγικές αλλαγές
Ακούμε για στρατηγικές αλλαγές στη διοικητική δομή του νέου Νοσοκομείου. Τα πανηγύρια από τις εξαγγελίες Αβραμόπουλου δεν έχουν ακόμη κοπάσει, ο νέος οργανισμός έχει τον ατέλειωτο και οι ασθενείς πηγαίνουν στην Πάρο για ακτινογραφίες. Στρατηγέ μας πρόσεχε, γιατί τον υπόλοιπο καιρό που μένει να ασκείς τα καθήκοντα σου, κινδυνεύει το κύρος σου. Και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, έρχονται και δημοτικές εκλογές.!!

Αγνόησαν τον Ρίτσο
Προς απογοήτευση πολλών πολιτών της Νάξου που τίμησαν τις εκδηλώσεις για το Ι. Ρίτσο και προερχόταν από όλους τους πολιτικούς χώρους δεν διακρίναμε πουθενά κανένα από τους εκλεγμένους μας άρχοντες. Πολυάσχολοι βλέπετε αυτό το διάστημα με τις πολλές εκδηλώσεις και τους πολλούς επισκέπτες και δεν περίσσευε χρόνος για τον ξεχασμένο γι αυτούς, Ι. Ρίτσο.

Δίαθλον
Την ίδια ημέρα και ώρα που οι Φιλωτίτες τιμούσαν τον Ρίτσο στο αθλοθέατρο του χωριού με τη συναυλία του Γιάννη Γλέζου, ανιψιού του μεγάλου μας ποιητή, ένας άλλος Γιάννης και Φιλωτίτης μάλιστα, ο βουλευτής κ. Ι. Βρούτσης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού αθλητικού κέντρου Νάξου κ. Μανώλη Πολυκρέτη παρακολούθησε τη συναυλία με το νεανικό συγκρότημα STAVENTO που διοργάνωσε ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος. Απορώ πως δεν συμμετείχε και στο τρίαθλον αφού τα πάει μια χαρά στο τρέξιμο και στο … κολύμπι, μήπως έμεινε από λάστιχο στο ποδήλατο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: