Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ: "προσβάλει με γελοίους χαρακτηρισμούς ο πρόεδρος της ΕΑΣ.."


Με εφορμή την λειτουργία του νέου super market ΑΒ Βασιλόπουλος, στη Νάξο, έχει ξεσπάσει έντονη δημόσια διένεξη μεταξύ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Ναξου και του προέδρου της ΕΑΣ Δημ. Καπούνη. Ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος θέτει θέμα ηθικής τάξης  για τις "μεθοδεύσεις" όπως λέει της ΕΑΣ Ναξου και σε απάντηση ο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΣ κ. Καπούνης είπε στη γνωστή ιστοσελίδα  της Νάξου naxos news  "... Λόγω των αντιδράσεων του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου, αυτή τη στιγμή η ΕΑΣ Νάξου δεν είναι μέσα (με 55%).... Ο δήμος και ο εμποροεπαγγελαμτικός σύλλογος Νάξου μας έκοψαν από αυτήν τη δρατηριότηταΕμείς δεν φοράμε
φουστάνια. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου, αφού τους αρέσει να φοράνε φουστάνια, ας τα φοράνε."

Δελτίο τύπου 
Το Δ.Σ του Εμποροεπαγγελματικου Σύλλογου Νάξου έχει υποχρέωση να προασπίζει τα συμφέροντα των μελών του όπως ορίζει το καταστατικό του.
Ο σύλλογος μας με εκατοντάδες μέλη επαγγελματίες που για δεκαετίες καταναλώνουν διαφημίζουν αλλά και προωθούν μέσα από τις επιχειρήσεις τους (σουπερ μαρκετ – εστιατόρια - ξενοδοχεία κλπ) τα προϊόντα της ΕΑΣ Νάξου, αυτής που σήμερα ο πρόεδρος της προσβάλει με γελοίους χαρακτηρισμούς τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο μας αλλά και τα μέλη της ΕΑΣ Νάξου που εκπροσωπεί , προσβάλει την νοημοσύνη μας και το δημοκρατικό αίσθημα στα θεσμοθετημένα και εκλεγμένα όργανα όπως είναι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μ.Κ και το Δ.Σ του Εμποροεπαγγελματικου Συλλογου Ναξου
Υγ Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε ο κ. Καπούνης,δεν θα θα πέσουμε στο επίπεδο του και πέραν τούτου απέναντι σ' αυτή την επίθεση επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας.
το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικου Σύλλογου Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: