Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "AGORA" 05-02-2015 στο Καστρο

Η Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου εξασφάλισε και προβάλει αύριο Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ., το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου "AGORA".
Η ταινία που προβάλλεται από τις 15 Ιανουαρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα προβληθεί στη Νάξο στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Καθολικής Μητρόπολης, στο Κάστρο της Χώρας. 
Λίγα λόγια για την ταινία:
Προβολή του ντοκιμαντέρ AGORΆ (2014) του Γιώργου Αυγερόπουλου
την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Καθολικής Μητρόπολης, στο Κάστρο.

Λίγα λόγια για την ταινία:
Το AGORΆ είναι μια ταινία - κιβωτός της ελληνικής κρίσης που εγκλείει στα τέσσερα χρόνια έρευνας και παραγωγής της τη μακροχρόνια παρακολούθηση της ζωής συγκεκριμένων ανθρώπων από διάφορες κοινωνικές τάξεις, καθώς και κομβικά πολιτικά γεγονότα με βαθιές, τραυματικές επιπτώσεις στις ζωές των Ελλήνων, παρουσιάζοντας με κριτικό βλέμμα τοποθετήσεις από σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, καθώς και από ειδικούς αναλυτές της διεθνούς οικονομικής και πολιτικής σκηνής. Η ταινία συνθέτει ένα ανακεφαλαιωτικό χρονικό της πτώσης, διερευνώντας τα πολιτικά και οικονομικά πειράματα υψηλού κόστους στην Ευρώπη και τις ανυπολόγιστες επιπτώσεις τους στις ζωές των απλών πολιτών στην Ελλάδα.
Ένα συγκλονιστικό μωσαϊκό που αποτυπώνει την τελευταία τετραετία στην Ελλάδα της κρίσης, το AGORΆ είναι μια ταινία-αντίδοτο στη λήθη που μας παρακινεί να σκεφτούμε το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης…
Περισσότερα www.agorathedoc.com/

Δείτε το τρέιλερ www.agorathedoc.com/about-trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια: