Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών του Νομού Κυκλάδων πραγματοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Την συνέντευξη καλωσόρισε η πρόεδρος της Συντονιστικής Σύρου, κ. Ηρώ Στίνη.
Στην παρουσίαση εκ μέρους του Πρόεδρου παρευρέθηκε ο κ.Φίλιππος Τσαλίδης πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών "Εθνική Αναδημιουργία", καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης και σύμβουλος του Προέδρου του κόμματος κ.Πάνου Καμμένου και ανέλυσε τις θέσεις και τους στόχους του Κινήματος, η Περιφερειάρχης Κυκλάδων κ. Φώσκολου Μαργαρίτα, η Υπεύθυνη της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Ευαγγελία Πετροχείλου,τα μέλη της Συντονιστικής Σύρου και σύσσωμη η ομάδα των υποψηφίων Βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων κύριοι Δημήτριος Βασάλος (Κύθνος), Νικόλαος Κοντογεώργης (Τήνος), Βασίλειος Παρασκευαΐδης (Άνδρος), Δημήτριος Ντόλκας (Πάρος), Μιχάλης Πρωτοπαπάς (Νάξος) και Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης (Σύρος), οι οποίοι μίλησαν για τους ίδιους και για τις θέσεις τους.
Στόχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να διατηρηθεί η έδρα του 2012 και κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός.
Καλούμε, τους Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες να στείλουν μήνυμα Ανατροπής και Ελπίδας συμμετέχοντας μαζικά στις Εθνικές Εκλογές.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: