Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας και «κρυφός» οίκος ανοχής από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος νυχτερινού καταστήματος
διασκέδασης στο οποίο εντοπίστηκε «κρυφός» οίκος ανοχής
Εξιχνιάστηκε, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση μαστροπείας στη Ρόδο.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν σήμερα (19.03.2015) πρώτες πρωινές ώρες ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, μια 22χρονη υπήκοος Ουκρανίας και δυο γυναίκες υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 17 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης λειτουργίας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Επίσης, συνελήφθη και η μητέρα της 17χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ
αναζητούνται οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.
Σημειώνεται ότι το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λειτουργούσε στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, με υπεύθυνο τον 30χρονο Αλβανό.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος Αλβανός, ενεργώντας κατ’ εντολή ιδιοκτήτη της επιχείρησης, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε τις δυο Βουλγάρες σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.
Κατά την επιτόπια έρευνα και έλεγχο που έγινε στο κατάστημα, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.
Επιπλέον, από τη διερεύνηση της υπόθεσης πρόεκυψε ότι κατά την τελευταία εβδομάδα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, με τη διαμεσολάβηση τρίτου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται, κανόνισε ερωτικά ραντεβού της 17χρονης σε σπίτι ηλικιωμένου πελάτη.
Οι πέντε συνεληφθέντες, οδηγούνται σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: