Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Αποκαταστάθηκε το τηλεοπτικό σήμα σε Νάξο, Πάρο και σε αλλά νησιά - Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των τεχνικών (Φωτό + Βίντεο)

Αποκαταστάθηκε το τηλεοπτικό σήμα στην Πάρο ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες που
κατέβαλαν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, περίπου στις 19:30, σήμερα Παρασκευή 09/01.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των τεχνικών οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί στους Άγιους Πάντες, ήταν η μεγαλύτερη ή από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες περιπτώσεις που έχουν αντιμετωπίσει εδώ και 25 έτη που εργάζονται ως τεχνικοί στη ΔΕΔΔΗΕ.
Πιο συγκεκριμένα και μετά από τη συνδρομή ενός ερπυστριοφόρου γκρέιντερ τα συνεργεία κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή των Αγίων Πάντων, (Υψόμετρο 740μ).
Τρείς κολώνες μεταφοράς ρεύματος είχαν πέσει από τους θυελλώδεις ανέμους και τη σφοδρή χιονόπτωση με αποτέλεσμα ο υποσταθμός της ΔΕΔΔΗΕ που βρίσκεται στην κορυφή και τροφοδοτεί τους αναμεταδότες να μείνει χωρίς ρεύμα.
Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό. Κεραυνός χτύπησε τον υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ στην κορυφή του βουνού και έκαψε όλες τις ασφάλειες. Όταν οι τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ βρήκαν τρόπο ώστε να τροφοδοτήσουν τον υποσταθμό τη σκυτάλη ανέλαβαν οι τεχνικοί των τηλεοπτικών καναλιών ώστε να επανέλθει σταδιακά το τηλεοπτικό σήμα.
Να σημειώσουμε ότι το σήμα από τους Άγιους Πάντες τροφοδοτεί και γειτονικά νησιά της Πάρου όπως η Νάξος.
Τα συνεργεία θα συνεχίσουν τις εργασίες τους και τις επόμενες ημέρες μέχρι να αποκατασταθούν οι καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία.
http://www.parianostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: