Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 9.1.2015


  • ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Α. ΣΑΜΑΡΑ
  • Ο Χ. Κόκκινος στη θέση του ....
  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά ,στα γραφεία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στη Ρόδο σήμερα 9/1/2015 -και αμέσως μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με θέμα τον τουρισμό- ο Χωρικός ΑντιπεριφερειάρχηςΔωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος πρόσφερε στον
πρωθυπουργό σειρά από συλλεκτικά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ που απεικονίζουν τους αγώνες των νησιωτών μας και την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην μητέρα Ελλάδα.
Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει ο τόπος, η πλούσια ελληνική ιστορία μας διδάσκει ότι μόνο με ενότητα και αγώνα έρχεται πάντα το καλύτερο αύριο.
Ο Χ. Κόκκινος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και το αναμνηστικό αυτό δώρο να του θυμίζει πάντα την Δωδεκάνησο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι (09.01.2015) στη Ρόδο και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επέλεξε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου μας στα Δωδεκάνησα και βεβαίως θα είναι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στη Β’ Αθηνών που αποτελούσε πάντα την εκλογική του περιφέρεια.

Κρατά την υπόσχεση που είχε δώσει όταν ο εφιάλτης χτύπησε την πόρτα αυτής της μεγάλης νησιωτικής περιφέρειας όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν κερδίσει την αντιμνημονιακή έδρα.

Υπενθυμίζω την υπόσχεση που ήταν ότι ο Πάνος Καμμένος θα αναλάμβανε την κοινοβουλευτική ευθύνη των Δωδεκανήσων η οποία τώρα μετουσιώνεται ακόμα πιο δυνατά.

Ο πρόεδρος του Κινήματος θα επισκεφθεί σε λίγες ημέρες τη Ρόδο - δεν ξέρω ακόμα το υπόλοιπο πρόγραμμά του στα Δωδεκάνησα - επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει για άλλη μια φορά σε σύντομα χρονικό διάστημα.

Είναι η ισχυρή απάντησή του στον απερχόμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος σήμερα θυμήθηκε ότι υπάρχουν Δωδεκάνησα που τα ενέταξε στο… θεατρικό τουρνέ μοιράζοντας για ακόμη μία φορά ψεύτικες υποσχέσεις όπως τα ανύπαρκτα success story και η δήθεν έξοδος από τα μνημόνια στο τέλος του 2014.

Απλά να επισημάνω ότι τα συνεχή ψέματα του Σαμαρά συνιστούν πολιτική απάτη την οποία θα τιμωρήσει και ο λαός των Δωδεκανήσων την Κυριακή 25 Ιανουαρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: