Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Φιλική νίκη για Πανναξιακό Α.Ο.Ν.στη Σαντορίνη με θετικά συμπέρασματα


Στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έδωσε η γυναικεία ομάδα βολει του Πανναξιακου στη Σαντορίνη έφυγε νικήτρια με 2-1 σετ σε αγώνα που... τελείωσε νωρίς!
Λίγες μέρες πριν την μάχη με τη Γαλλική Le cannet στην Νάξο για το challenge cup, ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ αντιμετώπισε τον ΑΟ Θήρας στο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης σε φιλικό αγώνα προετοιμαςιας και ο προπονητής της ομάδας, Ζόραν Κοβασιτς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις αθλήτριες του και να βγάλει θετικά συμπεράσματα! Η ομάδα έφυγε νικήτρια με 2-1 σετ (4ο σετ δεν παίχτηκε ώστε ο
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ να προλάβει το πλοίο της επιστροφής στη Νάξο) αν και το σκορ δεν εχει καμία σημασία!
Στην εικόνα του αγώνα, στο πρώτο σετ ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ μπήκε πιο δυνατά και από την αρχή άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ. Η Σαντορίνη αντεπιτέθηκε και έφτασε να προηγείται 21 – 17. Ο Πανναξιακός ανασύνταξε τις δυνάμεις του και με ένα εκπληκτικό σερί τελείωσε το σετ με 21 – 25.
Στο δεύτερο σετ όπως φαίνεται και από το 15 – 25 τα κορίτσια του Ζόραν ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους και το πήραν με άνεση και χωρίς δυσκολία!
Στο τρίτο και τελευταίο σετ η Σαντορίνη έδειξε τη δύναμη της και απέδειξε οτι δεν βρίσκεται τυχαία σε υψηλή θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1. Από την πλευρά της Νάξου, στο τρίτο σετ ο κοουτς της ομάδας έβγαλε τις Τσβετανοβα , Τσέσλιαρ και Κελεςίδου και δοκίμασε τις Γιόβιτς, Πασσιά και Πολίτη αντίστοιχα. Το τέλος του αγώνα βρήκε την Σαντορίνη νικήτρια στο 3ο σετ με 25 – 20!
Αξίζει να σημειωθεί η εξαίρετη φιλοξενία της ομάδας μας από τη διοίκηση της Σαντορίνης, όπως και το οτι τον φιλικό αγώνα τον παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 οπαδοί του ΑΟ ΘΗΡΑΣ, κάτι που δείχνει οτι στον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ εκτός από την πολυ καλή ομάδα της Σαντορίνης θα εχει να αντιμετωπίσει και μια πολυ καυτή έδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: