Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ευχάριστα τα νέα για τη Λαδένη


Η Αφροδίτη Λαδένη τραυματίστηκε στο 3ο σετ στον αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη την 5η αγωνιστική και οι πρώτες εκτιμήσεις έδειχναν πως ο τραυματισμός της δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, αλλά εκτεταμένες εξετάσεις που έγιναν στην συνέχεια και ιδιαίτερα η μαγνητική, προκάλεσαν ανησυχία καθώς όλα έδειχναν ρήξη μινίσκου και χιαστούς, τραυματισμός που θα την κρατούσε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.
Η Αθλήτρια του Πανναξιακού όπως ήταν προγραμματισμένο, υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο από τον γνωστό χειρουργό Θέο Χρήστο στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» στην Αθήνα. Ο τραυματισμός, παρά την αρχική εκτίμηση ήταν περισσότερο στον μινίσκο και λιγότερο στους χιαστούς. Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι με απόλυτη επιτυχία και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών που την χειρούργησαν, σε δέκα ημέρες ξεκινάει η αποθεραπεία της. Το χρονικό διάστημα αποθεραπείας και επανόδου στους αγωνιστικούς χώρους θα είναι αρκετά συντομότερο από ότι είχε υπολογιστεί στην αρχή.
Η Αφροδίτη τις τελευταίες μέρες μετά τον τραυματισμό της ήταν πολύ συγκινημένη από την στήριξη που της έδειξαν οι παράγοντες του Πανναξιακού και οι συναθλήτριες της με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τους Μακεδόνες Αξιού όπου οι συμπαίκτριες της στην ομάδα έκαναν είσοδο στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας στα χέρια τους πανό που έγραφε: «Περαστικά Αφροδίτη, σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας».
Οι συμπαίκτριες και φίλες της από την ομάδα δεν την ξέχασαν ούτε σήμερα, και λίγο μετά το χειρουργείο η Αφροδίτη παρέλαβε ένα αρκουδάκι, δώρο από όλες τις αθλήτριες της ομάδας, όπου το συνόδευαν οι ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.
πηγη paon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: