Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση με εκπροσώπους των αθλητικών φορέων της Σύρου και των Κυκλάδων είχε ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Ι. Μαργαρίτης

μόνο που στο δελτίο τύπου του χωρικού αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη αναφέρονται ως "αθλητικά σωματεία της Σύρου" και οι αθλητικές ενώσεις των Κυκλάδων στο μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ ....συνήθεια γαρ !!!!!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία της Σύρου πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης 12 Νοεμβρίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Μαργαρίτης.
Από τα αθλητικά σωματεία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Κεράνης, η Πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σύρου 2002, κα Άννα Κάμπαξη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Πετοσφαίρισης Νομού Κυκλάδων, κ. Μπαλόπητας Σταύρος, ο Γενικός Γραμματέας και η Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, κ. Σακελατίου Μίλτος και κα Βακονδίου Λουιζάνα, ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθυντής Επαγγελματικού Τμήματος του Α. Ο. Φοίνικα Σύρου, κ. Ρούσσος Αντώνιος και Νικολούζος Κωνσταντίνος αντίστοιχα καθώς και ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου, κ. Μαραγκός Νικόλαος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, κ. Γ. Χωριανόπουλος.
Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν (γηπεδικές εγκαταστάσεις, οικονομικά προβλήματα, ενδοεπικοινωνία). Από την πλευρά της Περιφέρειας έγινε γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα γίνονται οι χρηματοδοτήσεις των αθλητικών δράσεων και ζητήθηκε από όλους η έγκαιρη υποβολή των αιτημάτων τους, για να γίνει σωστός προγραμματισμός όλων των εκδηλώσεων και επίσης τονίστηκε ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει τις διοργανώσεις που θα έχουν πανευρωπαϊκή και παγκόσμια εμβέλεια προκειμένου μέσω αυτών, πέρα από τα αθλητικά αποτελέσματα, να υπάρξει και προβολή των νησιών μας. Μετά το πέρας της συνάντησης οι εκπρόσωποι των αθλητικών Φορέων δήλωσαν την ικανοποίησή τους και υπήρξε η δέσμευση από πλευρά της Περιφέρειας ότι στις αρχές του 2015 η συνάντηση θα επαναληφθεί προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι δράσεις.
Από το Γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη ΚυκλάδωνΔεν υπάρχουν σχόλια: