Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Προβλήματα Γενικού Λυκείου Νάξου

φωτο: "Β.τ.Ν."
EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Προβλήματα του Γενικού Λυκείου Νάξου
Κύριοι,
Διανύουμε ήδη την Τρίτη εβδομάδα που έχει ξεκινήσει η σχολική χρονιά, χωρίς να έχουν αντιμετωπιστεί χρονίζοντα προβλήματα, παρόλο που έχουν γίνει επανειλημμένες επισημάνσεις τόσο από εμάς όσο και από τη Διεύθυνση του σχολείου.
Με το με αρ. 52/ 3-7-2014 έγγραφό μας, σας είχαμε τονίσει ότι κατά τη διάρκεια των θερινών
διακοπών θα έπρεπε να επιλυθούν τουλάχιστον τα άμεσα προβλήματα, όπως επισκευή κουφωμάτων, βάψιμο τοίχων, εντός και εκτός κλπ. Σας ζητούσαμε μάλιστα να μας ορίσετε ραντεβού για να τα συζητήσουμε, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.
Προβλήματα κτηριακά, συντήρησης, οικονομικά, παραμένουν όπως ακριβώς είχαν και κατά το κλείσιμο της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, με αποτέλεσμα, αφενός να δυσχεραίνεται η σωστή λειτουργία του σχολείου και αφετέρου να πολλαπλασιάζονται οι κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών.
Για μια ακόμη φορά σας τονίζουμε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τέτοιας σοβαρότητας θέματα με τόση ανευθυνότητα.
Η σωστή και ασφαλής λειτουργία του σχολείου είναι υπόθεση όλων μας και σας καλούμε να δείτε το θέμα πολύ σοβαρά και να φροντίσετε να εξασφαλιστεί το γρηγορότερο δυνατόν, δίνοντας προτεραιότητα στην επαρκή χρηματοδότηση, ώστε να πραγματοποιηθούν οι εργασίες που απαιτούνται για την επίλυση των παραπάνω θεμάτων.
Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε άμεσα.
Σας ευχαριστούμε.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κορρέ Δέσποινα    Άννα Ραγκούση


Δεν υπάρχουν σχόλια: