Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Συλλήψεις σε Πάρο, Κουφονήσι και Σαντορίνη κ.λ.π.

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΗΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ...
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα
Στις 27-08-2014 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δυο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 43 και 45 ετών γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Σύλληψη (1) μη νόμιμης αλλοδαπής στην Πάρο 
 Στις 27-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος
Πάρου μια 39χρονη υπήκοος Ουκρανίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα χρησιμοποιώντας διαβατήριο με στοιχεία άλλου προσώπου.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για παράνομη λειτουργία καταστήματος στο Κουφονήσι 
Στις 28-08-2014 το πρωί συνελήφθη στο Κουφονήσι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κουφονησίων ένας 50χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. 

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας τέσσερις (4) μη νόμιμοι αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση εξωτερικού
Συνελήφθησαν χθες (27.8.2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τέσσερις υπήκοοι Συρίας ηλικίας 24, 29, 32 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή - χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομη διαμονή στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων αρχών Αυστρίας, Μαρόκου, Ισραήλ και Σουηδίας επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Γαλλία.
Κατασχέθηκαν τρία διαβατήρια, μια ταυτότητα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν οι δράστες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Σύλληψη (1) διωκόμενου ημεδαπού στην Κέα 
 Στις 26-08-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κέα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας ένας 40χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις ισάριθμων Δικαστηρίων με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών για απάτη και υπεξαίρεση.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για παράνομη λειτουργία καταστημάτων στη Μύκονο 
 Στις 26-08-2014 βραδινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δυο ημεδαποί ηλικίας 54 και 36 ετών γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, εξύβριση και απείθεια στην Ίο 
Στις 26-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ίου δυο γυναίκες υπήκοοι Αυστραλίας, ηλικίας 21 και 23 ετών, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου εγκατέλειψαν τετράτροχο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν και όταν εμφανίστηκαν λίγο αργότερα να το παραλάβουν, διαπιστώθηκε ότι η 21χρονη οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και από κοινού με την 23χρονη εξύβρισαν τους αστυνομικούς και αρνήθηκαν να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας τους.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας τρεις (3) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση εξωτερικού
Συνελήφθησαν προχθές (25.8.2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις υπήκοοι Συρίας ηλικίας 31, 46 και 59 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένων διαβατηρίων Γαλλικών, Ρωσικών και Αιγυπτιακών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Γαλλία.
Τα πλαστά διαβατήρια και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: