Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Συνεχίζεται το επιτυχημένο έργο της διοίκησης του Πανναξιακού


Επικράτησε η λογική ...
Δεν μπορούσαν να αδικήσουν τους εαυτούς τους και να παραιτηθούν !!
Mε πολύ περίσκεψη και αφουγκραζόμενοι τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/6/2014, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανναξιακού αποφάσισαν να συνεχίσουν το δύσκολο ταξίδι της διοίκησης του ιστορικού σωματείου μέχρι τη λήξη της θητείας τους.
Ο έντονος προβληματισμός που είχε αναπτυχθεί κατα τη διάρκεια της Γ.Σ. και οι δυσκολίες που είχαν δημιουργηθεί μετά το πέρας της αγωνιστικής
περιόδου που έφερε την ομάδα της Νάξου απο τη Γ΄Εθνική ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα, είχαν βάλει σε σκέψεις αρκετούς απο τους διοικούντες να οδηγήσουν το σωματείο σε εκλογές. Το timing όμως που δεν θεωρήθηκε και τόσο ενδεδειγμένο για πολλούς λόγους αλλά και οι παραινέσεις των μελών της Γ.Σ. να παραμείνουν και να συνεχίσουν το έργο τους, που σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό, επικράτησαν, όπως επικράτησε τελικά ο ορθολογισμός ο οποίος οδήγησε στην απόφαση της παραμονής των διοικούντων με πιθανή την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακούγεται έντονα ότι επιθυμία του προέδρου κ. Πλάτωνα Τομπά είναι να παραιτηθεί απο τη θέση του Προέδρου και να εκλεγεί κάποιος (μάλλον εκ των αντιπροέδρων) στη θέση του.

Είναι αλήθεια ότι αυτό το διοικητικό συμβούλιο είχε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη πρόκληση, αυτή της συμμετοχής του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ στην Γ΄Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου. Στόχος ήταν η παραμονή του σωματείου και έγιναν για το σκοπό αυτό όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες, πλην όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Αυτό που για πολλούς θεωρήθηκε αποτυχία, τελικά δεν ήταν, αφού το σωματείο διεκπεραίωσε τις υποχρεώσεις του με πολύ αξιοπρέπεια πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις σε ορισμένα παιχνίδια. Πολύ δε περισσότερο απο τη στιγμή που η ομάδα έδειχνε να καταρρέει  και οι αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών διαδεχόταν η μία την άλλη. Δεδομένου του γεγονότος ότι η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας είχε κάνει την επιλογή της να μην μπει στα "βρώμικα" παιχνίδια του Ελληνικού ποδοσφαίρου των Εθνικών κατηγοριών.
Τότε με τη βοήθεια και του νέου προπονητή αλλά και των αποφάσεων της έκτακτης γενικής συνέλευσης, έλαμψε μια αλήθεια που δυστυχώς κρατιόνταν στα "κρυφά συρτάρια" της ομάδας. Η αλήθεια ήταν ότι υπήρχαν νεαροί ντόπιοι ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να αγωνιστούν με αξιώσεις στην ομάδα και στο πρωτάθλημα που συμμετείχε. Το γεγονός αυτό έδωσε και το έναυσμα για σκέψεις περι ανάπτυξης των ποδοσφαιρικών ακαδημιών, ένας τομέας που είχε ήδη να επιδείξει σπουδαίο έργο. 

Εκτός όμως απο το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Πανναξιακός είχε να επιδείξει αξιόλογες επιδόσεις και παρουσίες στο τμήμα στίβου. Δεκάδες αθλητές κάθε ηλικίας είχαν κάνει το τμήμα αυτό να μοιάζει με μια κυψέλη αθλητισμού, ενώ παράλληλα όλοι οι αθλητές στίβου σε όλες τις κατηγορίες πρωταγωνιστούσαν στα τοπικά meeting αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Η βαθμολογία του σωματείου και η κατάταξη του στο ΣΕΓΑΣ ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη.

Ολα τα παραπάνω αναδεικνύουν το σημαντικό έργο που έχει να επιδείξει η σημερινή διοίκηση η οποία όφειλε τόσο στους αθλητές όσο και στους φιλάθλους και μέλη του σωματείου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της. Πολύ δε περισσότερο όφειλαν τα ίδια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μην επιτρέψουν να αδικήσουν τους εαυτούς τους.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: