Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

3ος Νικητής ο Λευτέρης Ελευθερίου, 1ος στις καρδιές μας


Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους Ναξιώτες που τον στήριζαν αυτές της μέρες 
Η μητέρα του, η σύζυγός του, οι φίλοι του απο τη Νάξο ήταν εκεί, στο studio του ΑΝΤ1. Μαζί του και όλη η Νάξος που παρακολούθησε με αγωνία μέχρι το τέλος τη σημερινή εκπομπή. Ο Λευτέρης Ελευθερίου μπορεί να μην ήταν ο τελικός νικήτής και να κατέλαβε την 3η θέση, αλλά στις καρδιές όλων μας είναι πρώτος. Η μεγάλη του προσφορά του Λευτέρη για τα φτωχά παιδιά της Νάξου μέσω του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ήταν αυτό που τελικά έμεινε και πρόσθεσε στο ανερχόμενο μεγάλο ταλέντο του Ελληνικού θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου πόντους ανθρωπιάς και μεγαλοσύνης. Ο άνθρωπος Λευτέρης Ελευθερίου, για όσους τον γνωρίζουν είναι ότι πιο όμορφο και τρυφερό έχει να δείξει η πολυσύνθετη προσωπικότητα του. Ένα καλό παιδί, ένας στοργικός πατέρας, ένας τρυφερός σύζυγος και ένας ξεχωριστός φίλος. Αυτά είναι που κάνουν το Λευτέρη 1ο νικητή στις καρδιές μας.

Να είσαι πάντα καλά Λευτέρη μας και καλή συνέχεια στο μεγάλο ταξίδι της δόξας και της επιτυχίας που έχεις ξεκινήσει. !!!!
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι 1ος νικητής αναδείχθηκε ο Κρητικός Γιάννης Σαβιδάκης που υποδύθηκε τον Ψαραντώνη. Ο Λευτερης υποδύθηκε τον JimMorrison εξηγώντας ότι ήταν ο καλλιτέχνης που τον είχε εντυπωσιάσει απο τα παιδικά του χρόνια όταν μαζί με τους φίλους του στη Νάξο είχαν δημιουργήσει το πρώτο τους συγκρότημα.
ο Λευτερης με τους φίλους απο τη Ναξο στο studio

Δεν υπάρχουν σχόλια: