Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Επεισόδια λόγω μη τήρησης του Fair Play στο ΑΟ Μυκόνος - ΑΟ Τράχωνες

Εβαλε γκολ και τον πήραν στο κυνήγι! (vds)Mykonospress.gr Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΟ FAIR PLAY
Εβαλε γκολ και τον πήραν στο κυνήγι! (vds) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΠΠΑ
Ο κακός χαμός έγινε στο γήπεδο της Μυκόνου. Ο λόγος; Οποιος θυμάται το σκηνικό με τον Εμίλιο Φουρτάδο στο παιχνίδι της 21ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα της Football League, θα καταλάβει επακριβώς.
Αντίστοιχο θέμα διαδραματίστηκε στο παιχνίδι της
Μυκόνου με τους Τράχωνες για τον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Σε ρόλο... πρωταγωνιστή ο παίκτης των γηπεδούχων, ο Γιώργος Γιόγιος.
Στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης οι παίκτες των Τραχώνων έβγαλαν σκοπίμως την μπάλα εκτός γηπέδου, όταν παίκτης της Μυκόνου βρισκόταν στο έδαφος λόγω τραυματισμού. Στη συνέχεια ένας παίκτης της Μυκόνου γύρισε την μπάλα προς τον τερματοφύλακα, αλλά εκεί... παρενέβη ο Γιόγιος. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πήρε την μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, τον πέρασε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει σε 2-3.
Και τότε ξεκίνησε το κυνηγητό! Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να τρέχουν και να ζητάνε εξηγήσεις για την απόφασή του να μην τηρήσει το fair play. Οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, έπεσαν αρκετές ψιλές, με τον γκολκίπερ της Μυκόνου Παλιούρα να χτυπάει τον τερματοφύλακα των Τραχώνων Λέτσο και να αποβάλλεται.
Το ματς διεκόπη για περίπου 10 λεπτά, με τον σκόρερ Γιόγιο να γίνεται αλλαγή και τους γηπεδούχους να αποκαθιστούν την αδικία.
Αποδεχόμενοι το σφάλμα του ποδοσφαιριστή τους, οι Μυκονιάτες άφησαν την ομάδα των Τραχώνων να φτάσει στο γκολ και να επέλθει ισορροπία (2-4). Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 3-5 με νικήτρια την ομάδα του Αλίμου.
Η διοίκηση της Μυκόνου, πάντως, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Μανούχου (Αργολίδας) αλλά και για τη συμπεριφορά του τεχνικού του ΑΟΤ, Ηλία Καλοπίτα.
«Δυστυχώς η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της κάνοντας σοβαρά και προκλητικά λάθη κατά της ομάδας μας και δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε το ματς επί ίσοις όροις, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας καθώς πάλεψαν τον αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας προκάλεσε επίσης με τη συμπεριφορά του, σε αντίθεση με τους παίκτες και τη διοίκηση του ΑΟ Τραχώνων τους οποίους συγχαίρουμε για τη συμπεριφορά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: