Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Περιοδεία στη Νάξο πραγματοποιησε ο Γιάννης Μαχαιρίδης

Στη Νάξο, το μεγαλύτερο νησι των Κυκλάδων, βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με κατοίκους, ιδιοκτήτες καταστημάτων και επιχειρήσεων, καθώς και με εργαζόμενους εταιριών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επισκέφθηκε την Απείρανθο, το Φιλώτι και την πρωτεύουσα της Νάξου, Χώρα.
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους των χωριών της Νάξου, ενώ μετείχε και στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποίησαν, ώστε να ενημερωθεί, τόσο για τα προβλήματα που τους απασχολούν (εάν και του είναι ήδη γνωστά), όσο και να συμμετάσχει στην κατάθεση προτάσεων αντιμετώπισής τους. Ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, επισκέφθηκε ακόμη, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και το Τυροκομείο Νάξου, όπου είχε τη δυνατότητα να έρθει σε άμεση επαφή με τους παραγωγούς, οι οποίοι και του ανέπτυξαν τα ζητήματα που τους απασχολούν. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ένωση και το Τυροκομείο, συναντήθηκε επίσης, με τη διοίκηση και το σύνολο του υπαλληλικού προσωπικού. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, ήρθε σε επαφή και με ομάδα επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στις τουριστικές περιοχές της Νάξου, Άγιος Προκόπιος και Αγία Άννα, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα προβλήματα που υπάρχουν και τους τρόπους άμεσης αντιμετώπισής τους. Ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, κατά την παραμονή του στο νησί, συναντήθηκε και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο, ο οποίος τον ενημέρωσε για το έργο της εκκλησίας και την προσφορά της στην κοινωνία.










Δεν υπάρχουν σχόλια: