Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

O Ιακ. Ναυπλιώτης - Σαραντινός αποκαλύπτει στην ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ "Δεν ανήκει το ΚΕΓΕ στο ΔΗΜΌΣΙΟ.."

Εμφάνιση 20140129.jpg
Το Ελληνικό Δημόσιο, ή αν θέλετε, το Υπουργείο Αγροτικής Αναπτύξεως & Τροφίμων δεν έχει, αν μη τι άλλο, το ηθικό δικαίωμα να διεκδικεί το Κέντρο Γεωργικής Εκπαιδεύσεως Νάξου από το νησί μας.
Η χθεσινή συζήτησή μας με τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΠΑΠΠΑ, Ιάκωβο Ναυπλιώτη – Σαραντηνό, «έδωσε» αυτή την ομολογουμένως αποκαλυπτική
είδηση…
Μας είπε πολλά και σημαντικά ο κος Ναυπλιώτης που ανέσυρε από το αρχείο του ντοκουμέντα αδιάσειστα…
Με ποιο ηθικό δικαίωμα έρχεται και ζητάει το υπουργείο από έναν τόπο το καλύτερό του περιουσιακό στοιχείο; Ένα περιουσιακό στοιχείο που το ίδιο αυτό το υπουργείο έχει «αρπάξει»
Ο Τίμιος Σταυρός – στο Ίδρυμα Τιμίου Σταυρού, αναφέρομαι - πρέπει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου να δηλώσει τα περιουσιακά του στοιχεία, πρέπει να σου επισημάνω…
Την απόφαση την με αριθμό 39 του Εφετείου Αιγαίου την γνωρίζουν; Στην απόφαση αυτή περιγράφονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία - ακίνητα του Ιδρύματος Τίμιος Σταυρός.
Τα πολλά αγροτικά, ακίνητα, παλαιότερα, απαλλοτριώθηκαν…
Το εν λόγω ίδρυμα ήταν σωστή τράπεζα. Τα πολλά τα περιουσιακά του στοιχεία. Μέχρι και το Ίδρυμα Τυφλών στην Καλλιθέα υποστήριξε οικονομικά, σε πληροφορώ.
Μεγάλη η ιστορία των απαλλοτριώσεων, Γιάννη. Το 1969 η τότε επιτροπή του Ιδρύματος ζητάει την Οριστική Τιμή Μονάδος, για να πάρει το Ίδρυμα τα λεφτά του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: