Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Νικητές οι Φίλαθλοι του Πανναξιακού που δίδαξαν ήθος στους βαρβάρους ...

Πανναξιακός,Γ' Εθνική

Νικητής ο κόσμος του Πανναξιακού σε μια από τις πιο ιστορικές στιγμές του Ναξιακού αθλητισμού!
Το Δ.Α.Κ. Νάξου χθες "έζησε" συγκλονιστικές στιγμές και θύμιζε έδρα που φιλοξενούσε αγώνα Super League! Σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας, όχι μόνο για το νησί της Νάξου, αλλά και για τις Κυκλάδες, αφού αγωνίστηκε για πρώτη φορά, στον τόπο μας, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, η Α.Ε.Κ., όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να "κερδίσουμε" τη μάχη της εξέδρας, κάτω από συνεχή και δυνατή βροχή και αέρα!

Με τις δυο εξέδρες του Δ.Α.Κ. να έχουν μοιραστεί μεταξύ οπαδών Πανναξιακού και Α.Ε.Κ. και την παρουσία πρωτόγνωρης, αλλά ελλιπούς αστυνομικής δύναμης (ΜΑΤ), το γήπεδο "έβραζε" και ειδικά στο α' ημίχρονο, όπου η ομάδα μας "κοίταξε στα ίσα" τους παίκτες της Α.Ε.Κ., ο κόσμος του Πανναξιακού ήταν συγκλονιστικός!

Απέναντι στους οργανωμένους οπαδούς της Α.Ε.Κ. από Αθήνα και τα γύρω νησιά, οι δύο Σύνδεσμοι Φιλάθλων του Πανναξιακού, της Νάξου και της Αθήνας, "όρθωσαν το ανάστημά τους" και με τα συνθήματά τους απέδειξαν οτι δεν "μασάνε" από οργανωμένους οπαδούς μεγάλων ομάδων!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Πανναξιακού, που απέναντι σε κακές καιρικές συνθήκες, αλλά και με δεδομένη την έκβαση του αγώνα, αφού εξ' αρχής ο Πανναξιακός είχε ελάχιστες πιθανότητες απέναντι στην Α.Ε.Κ., ο κόσμος της ομάδας μας ήρθε στο γήπεδο και έδειξε την αγάπη και το πάθος του για την Παννάξα!!!

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, μας λυπεί το γεγονός οτι πολλοί Ναξιώτες προτίμησαν κι επέλεξαν να βρεθούν στην εξέδρα των ΑΕΚτζήδων και όχι στην εξέδρα των Πανναξιακών, δείχνοντας για μια ακόμη μια φορά, οτι τα οπαδικά τους αισθήματα προς τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας υπερτερούν των αισθημάτων τους για την ομάδα του τόπου τους, για την ομάδα του νησιού τους!

Θα θέλαμε να σημειώσουμε οτι μια μικρή ομάδα οργανωμένων οπαδών της Α.Ε.Κ. προερχόμενων από την Αθήνα, δεν σεβάστηκαν τη φιλοξενία του νησιού μας και προχώρησαν σε καταστροφές και λεηλασίες αρκετών καταστημάτων, ακόμη και σε επιθέσεις κατά ατόμων μέσα στο πλοίο, κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Ο Πανναξιακός ξεχνά το χθεσινό ματς και ξεκινά τη μάχη του β' γύρου για την παραμονή στην κατηγορία, σε μια δύσκολη πορεία μέχρι τέλους, όπως προδιαγράφεται, που ο κόσμος οφείλει και πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Περιττό να πούμε οτι το ερχόμενο εντός έδρας ματς, κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, αποτελεί τελικό!

Πιστεύουμε όλοι όσοι βρίσκονται μέσα, δίπλα ή κοντά στην ομάδα να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις για το καλό του Συλλόγου!

Η παραμονή στην κατηγορία είναι μονόδρομος!

Σχόλιο του blog : Είναι αλήθεια ότι η συμπεριφορά μερίδας των οπαδών της ΑΕΚ από την Αθήνα δημιούργησαν επεισόδια που δεν συνάδουν με την ιστορία του σωματείου και είναι εντελώς ξένα για το νησί μας.
Είναι γνωστά μέχρι τώρα δύο καταστήματα εστίασης που έφαγαν διάφορα είδη και στο τέλος αρνήθηκαν να πληρώσουν ενώ στις εκκλήσεις των καταστηματαρχών απαντούσαν με απειλές για καταστροφές και κίνδυνο της ζωής τους (χαρακίρια κ.λ.π.). Επίσης έκαναν καταστροφές σε παραλιακά καταστήματα και αφαίρεσαν είδη από περίπτερο (μπύρες και αναψυκτικά).
Τέλος στο γήπεδο λέγεται ότι μπήκαν τσάμπα, βοηθούμενοι μάλιστα από την αστυνομία, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα προκαλούσαν τους Ναξιώτες φιλάθλους με υβριστικά συνθήματα και ειχαν αντεγκλήσεις σε προσωπικό επίπεδο με κάποιους νεαρούς Ναξιώτες οι οποίοι βρήκαν το μπελά τους από αστυνομικούς στη λογική του "μην τους πειράζετε αυτούς γιατί είναι επικίνδυνοι"….Στην ιδια λογική και Ναξιώτες φίλαθλοι της ΑΕΚ που έκαναν προσπάθειες να αφήσουν στην ησυχία τους τα καλόπαιδα που δεν γυρνούσαν ουτε καν προς το γήπεδο να δουν ποδόσφαιρο αλλά το μυαλό τους  στη φασαρία.!!! Έλεος….. 
ΣΣ.: Αξίζουν συγχαρητήρια στο σύνδεσμο φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας που έδειξαν έμπρακτα τη μεγάλη τους αγάπη για τον Πανναξιακό και το νησί. Εκτός όμως απο τις ηρωικές εμφανίσεις τους μέχρι σήμερα στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας πρέπει να τους αποδώσουμε τα εύσημα για το θάρρος τους να γράψουν για την άλλη πτυχή της συνάντησης με την ΑΕΚ, αυτή των καταστροφών και της εν γένει συμπεριφοράς των οπαδών της. Την ίδια ώρα μάλιστα που οι ρεπόρτες και δημοσιογράφοι της Νάξου ή blogers έδειξαν ότι έκλειναν τα μάτια. Ας διαψευσθούμε βρισκόμενοι εν αναμονή ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: