Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Πρωταθλητής στις καρδιές μας ο Πανναξιακός ολοκλήρωσε δαφνοστεφανομένος την φετινή του αποστολή



Μπορεί να έχασε, αλλά η 4η θέση και οι επιτυχημένη φετινή του πορεία αναδεικνύει τον Πανναξιακό πρωταθλητή στις καρδιές όλων των φιλάθλων της Νάξου, που παρακολούθησαν μια πλούσια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη συγκινήσεις, χαρές και άλλα συνασθήματα που θα μείνουν αξέχαστα στις μνήμες τους. Όσοι συμπαραστάθηκαν στις αποστολές της ομάδας, στους εντός και εκτός έδρας αγώνες έχουν να καμαρώνουν ότι μαζί με τους παίκτες την διοίκηση και τον προπονητή έγραψαν μια χρυσή σελίδα στην 53χρονη ιστορία του ένδοξου Ναξιώτικου σωματείου. Μια νέα σελίδα τώρα ανοίγει, πιο ψηλά και με πιο πολλές απαιτήσεις, όμως οι αγωνιστές Ναξιώτες ξέρουν να μάχονται και να διεκδικούν αυτό που τους αξίζει.
ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΕ
Ας δούμε το αγωνιστικό μέρος της σημερινής τελευταίας αγωνιστικής στα παιχνίδια Ατρόμητου Πειραιά  - Πανναξιακού και Ανω Μεράς Μυκόνου - Ιωνικού όπου παίχτηκε και η πρώτη θέση:

Ρεκόρ με αήττητη έδρα ο Ατρόμητος, 3-1 τον Πανναξιακό!
(Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Νταλάκος 'sentrasout.blogspot.gr')
Με εξαιρετική εμφάνιση, και σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Πανναξιακού ολοκλήρωσε την σεζόν ο Ατρόμητος Πειραιά, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ' Εθνική, όπως φυσικά και η ομάδα της Νάξου.
Ο Ατρόμητος θυμήθηκε τον καλό του εαυτό, και έκανε ίσως μιά από τις καλύτερες του φετινές εμφανίσεις απέναντι στον Πανναξιακό που μόνο στο α μέρος πάλεψε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος τερματίζει την σεζόν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ιωνικό- τυπικά πρωταθλητής είναι η ομάδα της Νικαίας, ενώ ο Ατρόμητος, έγραψε ιστορία, αφού διατήρησε το αήττητο στην έδρα του με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Γιορτινή η ατμόσφαιρα στου Ρέντη με καπνογόνα, και βεγγαλικά από τους 500 φίλους του Ατρόμητου, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και γύρω στους 30 Ναξιώτες.
Ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος στον αγωνιστικό έλεγξε το παιχνίδι, δημιούργησε την πρώτη του καλή φάση στο 8' με κεφαλιά του Δανασή που έφυγε μόλις άουτ, ενώ ο Πανναξιακός στο 34' είδε τον Κεμαβόιρ να φεύγει μόνος στην κόντρα ωστόσο να χάνει το κοντρόλ, και να τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί των Πειραιωτών.
Η υπεροχή του Ατρόμητου καρποφόρησε, στο 36' όταν ο εξαιρετικός Λοιζίδης, έβγαλε πάσα - λουκούμι στον Μητρόπουλο, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ δεν άφησε περιιθώρια αντίδρασης ανοίγοντας τον σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς αοό τους φιλάθλους του Ατρόμητου. Ωστόσο ο Πανναξιακός είχε την απάντηση του, στο 40 όταν ο καλύτερος του παίχτης ο Κεμαβόρ, έφυγε και πάλι στην κόντυρα, πλάσαρε τον Λιώνη, για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος, έχοντας πλήρη υπεροχή στον χώρο του κέντρου , με τους δραστήριους, Πέρο, Νταλάκο, και τους Λοιζίδη, Δανασή, Μανουηλίδη, Μητρόπουλο, σε πολύ καλή ημέρα δεν δυσκολεύθηκε να φθάσει στο 3-1. Στο 47 ο Μανουηλίδης έδωσε πάσα-πάρε, βάλε στον Λοιζίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θέμελη, αλλά 6 λεπτά αργότερα ο Μανουηλίδης από τα αριστερά έβγαλε συρτή - σέντρα , ξυράφι, παρενέβη, ο Τερόλι, για να αποκρούσει ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1. Ο Λοιζίδης στο 60 έχασε νέα τρομερή ευκαιρία, με τον Θέμελη, να του λέει όχι για ακόμη μιά, φορά, αλλά στο 63' ο Λοιζίδης έδωσε έτοιμο γκολ στο Μανουηλίδη που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Η τελευταία καλή στιγμή του ματς ήταν στο 81' με τον Πέρο να μην μπορεί να νικήσει τον Θέμελη. Δεν είχε πρόβλημα ο διαιτητής Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Από τον πολύ καλό Ατρόμητο, στη πρώτη γραμμή των διακριθέντων οι Λοιζίδης, Πέρρος, Μανουηλίδης, Νταλάκος, Γεωργούλης, Παπαδόπουλος. Από τον κουρασμένο Πανναξιακό (έπαιξε μεσοβδόμαδα τελικό κυπέλλου), ξεχώρισαν οι Κεμαβόρ, Δεερμιτζάκης και Θέμελης. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μιχάλης Γρίμπιλας): Λιώνης (89 Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μπέλιας, Γεωργούλης, Νταλάκος, Μητρόπουλος (76 Ράπτης), Λοιζίδης (70 Λιαγκόζης), Μανουηλίδης, Πέρρος, Δανασής ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Μπονιάκος (80Πετρόπουλος), Τζωρμπτζάκης (67' Ντούκα), Τερόλλι, Τόσκας, Μπανακάκης, Αριανούτσος, Καρούσης, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης, Κατσάνης (Ζανάς)
Πρώτος , με συμπαραστάτη τον Ατρόμητο Πειραιά, έκοψε το νήμα ο Ιωνικός Νίκαιας που νίκησε στη Μύκονο την Άνω Μερά με 2-1 και ανέβηκε πανηγυρικά στη Γ Εθνική.
Το α’ μέρος ξεκίνησε ιδανικά για το συγκρότημα του Κώστα Παρθενίου δεδομένου ότι μόλις στο 3′ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σκαφτούρος γράφοντας το 1-0. Ωστόσο 7′ αργότερα οι ”κυανόλευκοι” αναγκάστηκαν να μείνουν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Σταμπούλογλου με απευθείας κόκκινη για αγκωνιά σε αντίπαλο. Η συγκυρία αυτή δεν πτόησε τους πρωταθλητές, πλεον, του 9ου ομίλου οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 45′ με τον Κατσαβριά.
Στην επανάληψη, οι νησιώτες πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, παρ’ όλα αυτά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 60′ με τον Ν. Ασιμομίτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λήξη της αναμέτρησης δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ παικτών των δυο ομάδων, όταν ο Λαμπρινάτος χτύπησε εκτός φάσης τον Κουτσούκο, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση.
ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Τζιώβας): Αγγελίδης, Κεραμιδάς (65′ Κουτσούκος), Δήμα, Κουκάς Μ. (83′ Λούπης), Θεοχάρης, Ασημομίτης Α., Ασημομίτης Ν., Χατζηπαναγιώτης, Τουρέ (75′ Ντιαιέ), Κουκάς Τζ., Πετράι.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Χιώτογλου,Τσακίρης, Σταμπούλογλου, Ατματζίδης (60′ Ανδρεαδάκης), Μαριόλης, Γεωργίου (55′ Τζιώτης), Κουμουλίδης, Σκαφτούρος, Κατσαβριάς (75′ Πολίτης), Λαμπρινάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: