Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η τελευταία στάση του φετινού "ταξιδιού" αύριο στο Γήπεδο του Ρέντη

Ατρόμητος Πειραιά -Πανναξιακός, στις 13:45 μ.μ.
Ο Πρωταθλητής στις καρδιές όλων μας και Κυπελλούχος Κυκλάδων 2013, Πανναξιακός ταξιδεύει αύριο στον Πειραιά για να δώσει την τελευταία μάχη για το φετινό πρωτάθλημα του 9ου ομίλου της Δ' Εθνικής. Σε μια τελευταία αγωνιστική, όπου μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες για την κατάκτηση και του


πρωταθλήματος - με συνδυασμό αποτελεσμάτων, βέβαια - μετά την πολυπόθητη άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία και τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων, τα τελευταία δυο χρόνια.
Η ομάδα μας έρχεται να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Πειραιά, στον επαναληπτικό της νίκης με 2-1 που είχαμε πετύχει στον α' γύρο μέσα στη Νάξο και που ήταν η πρώτη - έως εκείνο το χρονικό σημείο - ταπεινωτική ήττα για την ομάδα από τα Καμίνια.
Σε μια δύσκολη έδρα, στα Καμίνια, οι οπαδοί της ομάδας μας από την Αθήνα, οφείλουμε να δώσουμε το παρών και σε αυτόν τον αγώνα, για να γιορτάσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους παίκτες μας τις φετινές επιτυχίες, μα πάνω απ' όλα τη χαρά, την υπερηφάνεια και το γόητρο που χάρισε ο Πανναξιακός φέτος σε όλους του Ναξιώτες και τους φίλους της Νάξου.
Σε μια πλήρως επιτυχημένη χρονιά, θα βρεθούμε αύριο το μεσημέρι στα Καμίνια για να φωνάξουμε δυνατά: Να τοι, Να τοι οι Πρωταθλητές!!!!
Η Νάξος μας και όλοι οι Ναξιώτες απανταχού πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τον Πανναξιακό μας, τον μεγαλύτερο και πιο ιστορικό σύλλογο του νησιού μας, το καμάρι του αθλητισμού του τόπου μας και όχι μόνο.
Όλοι οι Ναξιώτες της Αθήνας αύριο το μεσημέρι στα Καμίνια για την τελευταία "παράσταση" της φετινής θριαμβευτικής πορείας!!!!
Δείτε εδώ που ακριβώς βρίσκεται το γήπεδο του Ατρομήτου Πειραιά, "Σταύρος Μελισσουργός", στο Ρέντη.      http://www.pannaxiakos-athensclub.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: