Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ο Ι. Βρούτσης για την επιτυχία της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού

«Οι επιτυχίες για τον αθλητισμό της Νάξου και των Κυκλάδων δεν έχουν τέλος.
Η άνοδος της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πανναξιακού στην Α2 κατηγορία, έρχεται να προσθέσει νέα αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, μετά από την πρόσφατη άνοδο και της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανναξιακού στη Δ’ Κατηγορία.
Φαίνεται, ότι το 2011 αποτελεί χρονιά ορόσημο για  τον αθλητισμό στη Νάξο, αφού οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη.
Τώρα  που οι στόχοι κατακτήθηκαν, αξίζει να αποδώσουμε θερμά συγχαρητήρια στις Αθλήτριες, στον Προπονητή, τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους Παράγοντες, τους Φιλάθλους, καθώς και σε όλους τους συντελεστές γνωρίζοντας τις ...
αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες αγωνίστηκαν, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.
Αποτέλεσμα, που επιβραβεύει  κόπους και θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς και απέδειξε ότι η θέληση και η ψυχή, εφόσον υπάρχουν, όλοι οι στόχοι κατακτώνται.
Επιτυχία, που έκανε ολόκληρη τη Νάξο να χαμογελάσει  και να αισθανθεί  ξανά ικανοποίηση  και χαρά.
Αυτή  η γλυκιά γεύση  της επιτυχίας, συνοδεύεται  από νέες προκλήσεις και διεκδικήσεις, αφού στα νέα αγωνιστικά της καθήκοντα, η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανναξιακού, θα εκπροσωπεί πλέον όλες τις Κυκλάδες.
Εύχομαι, η νέα πορεία της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία να είναι καλοτάξιδη και να μας χαρίσει νέες διακρίσεις και επιτυχίες.
Εμείς, θα είμαστε πάντα κοντά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: