Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Κλοπές, ζωοκλοπές σε Μύκονο, Άνδρο και σύλληψη ανυπότακτου στην Πάρο

Σχηματισμός δικογραφίας για ζωοκτονία-ζωοκλοπή στην Άνδρο 
Στις 13-05-2014 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου ότι το χρονικό διάστημα 11/12-05-2014 στην Άνδρο άγνωστοι δράστες θανάτωσαν και αφαίρεσαν τρία αιγοπρόβατα από αγρόκτημα ημεδαπού. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για στρατολογικές υποχρεώσεις στη Πάρο 
 Στις 12-05-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 29χρονος ημεδαπός γιατί αναζητούνταν από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία ως ανυπότακτος.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου δυο (2) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις
Συνελήφθησαν χθες (12-05-2014) στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο άνδρες υπήκοοι Συρίας ηλικίας 34 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση εξ ολοκλήρου πλαστών δελτίων ταυτότητας ιταλικών αρχών επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις για Αυστρία και Ιταλία.
Τα πλαστά δελτία ταυτότητας κατασχέθηκαν

Κλοπή: Δράστες αναζητούνται στη Μύκονο
Άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν πόρτα οικία ιδιοκτησίας ημεδαπής, εισήλθαν σε αυτή και αφαίρεσαν κοσμήματα, (1) Η/Υ και διάφορα έγγραφα – αντικείμενα. Προανάκριση ενεργείται απο το Α.Τ Μυκόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: