Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδο για το Πανναξιακό και πλέον όλα είναι έτοιμα για την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 3 Οκτώβριου στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Αστέρα Κορθίου στη Άνδρο.
Πολλά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα και ευχάριστος ο πονοκέφαλος της επιλογής που θα έχει ο προπονητής των επιτυχιών Στέφανος Μειμάρογλου
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από τον Α.Ο ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ ο νεαρός γκανέζος επιθετικός Αμίρ Μουμπαρακ που με τα δικά του γκολ (19 γκολ ) η ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ βρέθηκε στη Δ εθνική.
Επίσης αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Τζιώλος, ο μέσος Νικος Στρατούρης,ο πολύπειρος αμυντικός Αντρέας Κατσούλης,οι επιθετικοί Σιδερής Στέλιος και Μπέιλι Τζον και ο αμυντικός Πολυκρέτης Κυριακός.
Το Βήμα της Νάξου ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο Φλεριανό Βασίλη και τον προπονητή Μειμάρογλου Στέφανο οι οποίοι ερωτώμενοι για τους φετινούς στόχους της ομάδας δήλωσαν:
Μειμάρογλου Στέφανος (Προπονητής)
Oι στόχοι μας είναι να κάνουμε μια καλή και επιτυχημένη χρόνια όπως και πέρυσι και αν μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω που δεν είναι άλλο από την άνοδο στη Δ εθνική που απωλέσαμε πέρυσι οριακά στα πλαυ οφ όντας πρωταθλητές στον όμιλο μας.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών στις προπονήσεις παίξαμε ένα πολύ δυνατό φιλικό με μια ομάδα δ εθνικής έτοιμη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν.
Εκτιμώ ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Θέλουμε το κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Φλεριανός Βασίλης (Πρόεδρος)
Ο Πανναξιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλουμε και μείς να προσπαθήσουμε πάνω από όλα με ντόπια παιδιά να κάνουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο .Έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στα νέα παιδιά ιδιαίτερα στα παιδικά και εφηβικά τμήματα γιατί εκεί είναι το μέλλον του Πανναξιακού .Σ αυτή μας τη προσπάθεια θέλουμε αρωγό το κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα γιατί ο Πανναξιακός είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας που προσφέρει και προάγει το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι.
Για το Βήμα της Νάξου
Κώστας Συμεώνογλου

ΡΟΣΤΕΡ
Τερματοφύλακες
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΖΙΩΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
ΜΠΕΚΙΜ ΤΣΑΠΙ
ΔΕΔΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΓΙΩΤΓΟΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΦΑΡΚΩΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΔΡΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΕΣΟΙ
ΞΕΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΙΛΛΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΠΕΛΕΚΟΥ ΕΒΕΡΕΣΤ
ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΑΜΙΡ
ΜΠΕΙΛΙ ΤΖΟΝ
ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: