Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Συνέντευξη: Βασίλης Φλεριανός (πρόεδρος Πανναξιακού)

Βασίλης Φλεριανός: Τυχεροί που αναλάβαμε τον Πανναξιακό, με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται εφέτος από την ίδρυση του ΠανναξιακούΑλλαγή σελίδας για τα διοικητικά, τα αγωνιστικά αλλά και τη φιλοσοφία του Πανναξιακού, από τη νέα σεζόν, με κύριο στόχο την οργάνωση του συλλόγου και την προσέλκυση των φιλάθλων. Ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Φλεριανός μιλάει στο ΒτΝ και καλεί τον κόσμο στη συναυλία που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, συναυλία με τους Stavento στο Στάδιο της Χώρας. «Η συναυλία γίνεται με κύριο σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν» μας λέει ο κ. Φλεριανός και συνεχίζει «χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, στην νέα αυτή προσπάθεια που κάνουμε στο σύλλογο. Είμαστε τυχεροί και περήφανοι σαν διοίκηση που αναλάβαμε την ομάδα τη χρονιά που συμπληρώνει τα 50 χρόνια. Ο κόσμος θα δει νέα πράγματα στο σύλλογο, όμως χρειάζεται υπομονή και χρόνος. Στοχεύουμε στην πολύ καλή οργάνωση του συλλόγου, αλλά και στην προσέγγιση των φιλάθλων ώστε να επιστρέψουν στις κερκίδες. Τρόπος για να το πετύχουμε είναι να στηριχθούμε στους παίκτες της Νάξου και όχι σε ξένους αθλητές. Θέλουμε να φέρουμε τους γονείς και τα παιδιά στο γήπεδο».

Στην προσπάθεια αυτή να στηριχθεί ο Πανναξιακός στους Ναξιώτες αθλητές, ήδη δύο παίκτες του Αστέρα Τραγαίας αποτελούν μεταγγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Χώρας. Πρόκειται για τον Κώστα Βιτζηλαίο και το Σπύρο Μάκαρη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέτρς Μαράκης ανέλαβε τις ακαδημίες, το παιδικό και το εφηβικό τμήμα του Πανναξιακού, μετά από συνεργασία των δύο σωματείων.

«Στόχος μας ήταν να προσλάβουμε και προπονητή Ναξιώτη, μιλήσαμε μαζί τους, όμως η ευθύνη ήταν μεγάλη να αναλάβουν την ομάδα, έτσι συνεργαστήκαμε με τον κ. Στέφανο Μειμάρογλου. Στο μυαλό μας πάντα είναι η άνοδος κατηγορίας, όμως αυτή τη χρονιά πρέπει να οργανωθούμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Το γεγονός ότι σαν παλιοί αθλητές γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες, τη νοοτροπία αλλά και τι χρειάζεται η ομάδα θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας» δηλώνει ο Βασίλης Φλεριανός και συνεχίζει «θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, το Δήμο Νάξου, τη Σπείρα, την Toyota, το Στέλιο Αγγελή τη Ραδιοφωνία Κυκλάδων και τον Μεσόγειος αλλά και τους ανθρώπους του ΔΑΚ που μας βοηθούν τόσο για τη διοργάνωση και προβολή της συναυλίας, όσο και για τη συνεργασία που έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: