Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ για την παρουσίαση ποιητικής συλλογής του δημοσιογράφου Δ. Νανούρη με τίτλο “Στου Πουθενά τη Μέθη”

Απόψε, Σάββατο 20 Απριλίου 2013,στις 7,30 στη λέσχη του Συλλόγου μας (Ανδριτσαίνης 51 και Ορφέως, Γαλάτσι) θα διοργανωθεί παρουσίαση ποιητικής συλλογής του δημοσιογράφου και συγχωριανού μας Δημήτρη Νανούρη με τίτλο “Στου Πουθενά τη Μέθη”, κατά την οποία θα απαγγελθούν ποιήματα, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις.
-         Μετά την επιτυχημένη πρώτη συγκέντρωση για την διδασκαλία τσαμπούνας, τα μαθήματα θα συνεχιστούν υπό την καθοδήγηση του συγχωριανού μας Γιάννη Αντωνίου κάθε Σάββατο για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο με συνολικό κόστος γι’ αυτό το διάστημα (δηλαδή για 7 μαθήματα) 15€ / μαθητή.
**Αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου, λόγω της προαναφερθείσας ποιητικής παρουσίασης, το μάθημα θα μεταφερθεί τη Κυριακή 21 Απριλίου, 5 η ώρα το απόγευμα
-         Μετά το Πάσχα και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα, θα διεξαχθεί συγκέντρωση για συμπληρωματική εθελοντική αιμοδοσία σε νοσοκομείο που θα οριστεί κατόπιν συνεννόησης, όσων μελών του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου δεν είχαν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα για διάφορους λόγους.
Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους  του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου που πρόσφεραν εθελοντικά αίμα στην καθιερωμένη Αιμοδοσία του Συλλόγου μας που διεξήχθη τη Τετάρτη 10 Απριλίου.
-         Η λέσχη του Συλλόγου μας θα είναι ανοιχτή για προβολή αγώνων και άλλων τηλεοπτικών προγραμμάτων πολύ συχνά (σε μέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται από τη σελίδα μας στο facebook), ενώ κάθε μέλος μας θα απολαμβάνει αναλώσιμα με ελάχιστο αντίτιμο 2€.
-         Η θεατρική ομάδα του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου θα συγκεντρωθεί ξανά μετά το Πάσχα.
 Δ.Σ. Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: