Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ 3-1


Το χαμένο πέναλτυ του Παμμηλιακού

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (σήκωσε το……) 

Με το μυαλό στην Δ΄ αλλά και στην απονομή του τίτλου η ομάδα του Πανναξιακού αντιμετώπισε τον πολύ καλό Παμμηλιακό στο γήπεδο του Αγερσανίου Νάξου

Εντυπώσεις
Η ομάδα του Στέφανου Μεϊμάρογλου σαφώς χαλαρωμένη και με τον τίτλο στην τσέπη νίκησε 3-1 έναν πολύ καλό Παμμηλιακό που σε μερικές φάσεις του αγώνα έδειξε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου στην Α΄ κατηγορία.
Α΄ημίχρονο
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Νάξου μπαίνοντας δυνατότερα στο παιχνίδι και με περισσότερη εμπειρία κατάφερε να αξιοποιήσει δυο από τις λίγες φάσεις που είχε και να τις μετουσιώσει σε γκολ με τον Αρχή σκόρερ Σουσούνη ο οποίος στο 8΄έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από συνεχόμενα λάθη της Άμυνας των Μηλίων και άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ, το 2-0 το έκανε ο ίδιος παίχτης όταν έγινε αποδέκτης μπαλιάς (διαβήτη) του Κατσάνη Γ. και στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της εστίας του Μήτση. Ο Παμμηλιακός στο πρώτο μέρος παρουσίασε ένα αναγνωριστικό πρόσωπο προσπαθώντας περισσότερο να χτυπήσει στην αντεπίθεση μην καταφέρνοντας κάτι καλό.
PANNAXIAKOS-PAMMILIAKOS_OMADA
B΄ημίχρονο
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ οι γηπεδούχοι με τον συνήθης ύποπτο Σουσούνη έκαναν το 3-0 και στην ουσία κλείδωσαν την νίκη. Κατακόρυφη η άνοδος της απόδοσης των παιχτών του Παμμηλιακού όπου υπερτερώντας στον χώρο του κέντρου κατάφεραν να βγουν με αξιώσεις στη επίθεση καταφέρνοντας στο 56΄με τον Καμακάρη επωφελούμενο ασταθή απόκρουση του Βασιλάκη  να μειώσουν σε 3-1, μετά από 6 λεπτά και συγκεκριμένα στο 62΄ο Παμμηλιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιριγωτάκη μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πανναξιακού το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία σε 2-3 ακόμα φάσεις να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα με Μουμπάρακ και Τσιριγωτάκη.
PAMMHLIAKOS_STHN_NAXO
Καλή η διαιτησία των: Ρούσσου Γ.,Μενδρινού Ι.,Αρμακόλλα Ι.
Συνθέσεις
Πανναξιακός: Βασιλάκης, Κατσάνης Γ., Σφυρόερας Γ.(49΄Μπελέκου), Κατσούλης(68΄Καπαρέλης), Κατσάνης Ν., Χαμηλοθώρης, Μουμπάρακ(76΄Βιλαντώνης), Πολυκρέτης Ε., Σουσούνης, Αγγελής, Ζαφείρης.
Μπανακάκης, Κουφόπουλος, Πολυκρέτης Κ., Κρητικός
Παμμηλιακός: Μήτση, Χότζας (59΄Καραλεξίδης), Καμακάρης Μ., Σιδερής, Κυρίτσης Η., Καμακάρης Β., Τσιριγωτάκης, Πετσίνης, Παπαδημητρίου Α. (67΄Ζούλιας), Μπαργιάμη.
Ψαθάς, Κυρίτσης Ι.
Καταγράψαμε
  • Το μυαλό τον παιχτών του Πανναξιακού δεν ήταν στο γήπεδο
  • Παμμηλιακός: Μια ομάδα προπονημένη με ταλαντούχου ποδοσφαιριστές.
  • Ψητά και άφθονες μπύρες προσφέρθηκαν δωρεάν προς όλους τους παρεβρισκομένους.
  • Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 200 άτομα μεταξύ αυτών και αρκετά πρόσωπα τις τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΕΠΣ.
  • Πολλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την κάλυψη του αγώνα, πράγμα που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την προβολή του ποδοσφαίρου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: