Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αισιοδοξία στον Πανναξιακό στην τελετή έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου

    Τον Αγιασμό ετέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ.
Καλλίνικος βοηθούμενος από τον ιερέα π. Απόστολο Βελώνη και τον διάκονο π. Νικόλαο Βλασερό (και βοηθό ιεροψάλτη τον κ. Γιάννη Λογαρά). Ήταν παρόντες τα μέλη της διοίκησης του σωματείου, παίκτες και προπονητές των διαφόρων τμημάτων του, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, της οικονομικής ζωής του τόπου, δημοσιογράφοι και άλλοι πολίτες.
    Μιλώντας ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος μετά τον Αγιασμό μαζί με τις ευχές του παρότρυνε τους αθλητές και τους παράγοντες του Σωματείου να συμβάλλουν σε μια μορφή σωστού αθλητισμού μακριά από τα όσα άσχημα συμβαίνουν στον αθλητισμό συχνά. Ο πρόεδρος του Πανναξιακού κ. Βασίλης Φλεριανός κατόπιν, αφού εξέφρασε τη βαθειά του ικανοποίηση για την πορεία του Πανναξιακού μέχρι τώρα, ιδίως κατά την τελευταία περίοδο, και (στη συνέχεια) εκφράζοντας και την αισιοδοξία του για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανναξιακού στην νέα κατηγορία που θα αγωνίζεται (Δ΄ Εθνική) παρουσίασε τους προπονητές, αλλά και τους νέους αθλητές ποδοσφαίρου που απέκτησε με μεταγραφές ο Πανναξιακός, Ναξιώτες και όχι, και (όπως είπε) ικανούς ποδοσφαιριστές που εγγυώνται (μαζί με τους ήδη υπάρχοντες) μια καλή πορεία της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο και είναι οι εξής: Μανώλης Κοττάκης, Δημήτρης Κουφόπουλος, Γιώργος Λυμπερτάς, Γιαννούλης Ζούλης, Απόλλων Κολιούσης, Ανδρέας Κουτελιέρης, Παναγιώτης Μπάλκος, Αστέριος Θέμελης, Νίκος Στάμος, Γρηγόρης Τόσκας, Θεόδωρος Τσιτοφώτος, Γιώργος Καρούσης, Απόστολος Παπαδόπουλος και Λεωνίδας Καζανάς.
    Χαιρετισμούς στην εναρκτήρια τελετή απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας Νάξου κ. Μάκης Συμεώνογλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στάθης Αγγελής ζητώντας μια ουσιαστική οικονομική συμπαράσταση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προς τον Πανναξιακό.
    Μεταξύ  των παρόντων διακρίναμε τον βετεράνο πρωταθλητή Ελλάδος (στο μοντέρνο πένταθλο) κ. Γιάννη Ξενάκη, τους προπονητές του  Πανναξιακού κ. Δημήτρη Σκούνα (ποδοσφαιρικής  ομάδας), και των Ακαδημιών του  Πανναξιακού κ. Πέτρο Μαράκη (ποδοσφαίρου) και κ. Δημήτρη Μανδηλαρά (στίβου), στελέχη της διοίκησης του Πανναξιακού, όπως τις κυρίες Πόπη Αλιμπέρτη, Αναστασία Βιδάλη, Στέλλα Παρτσινεβέλου, τους κυρίους Στάθη Τσακωνιάτη, Γιώργο Αντωνόπουλο, Νίκο Κάτσάνη, Γιώργο Βρεττό, Πλάτωνα Τομπά, Κώστα Συμεώνογλου, Βαγγέλη Κατσαρά, Μπέλλο Λυμπέρη, Ανδρέα Κατσούλη, Γιάννη Παραβατό και τα παλιά στελέχη της διοίκησης της ομάδας κ.κ. Κυριάκο Τσιμπλάκη και Βαγγέλη Βουτσίνο, τον επιχειρηματία κ. Μανώλη Σέργη, την τοπική δημοτική Σύμβουλο Χώρας κ. Ανδριανή Ξενάκη, τον μηχανικό της Περιφέρειας κ. Θανάση Γρυλλάκη, άλλους συμπολίτες και πλήθος από αθλητές.
    Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία στη συγκέντρωση  αυτή για την καλή πορεία του Πανναξιακού  Α.Ο. και ευχόμαστε κι εμείς επίτευξη των στόχων του.  
    Γιάννης Λογαράς 
  






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: