Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

H NHΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ καταγγέλλει το Δήμαρχο για "στραβά μάτια" και προσλήψεις "ημετέρων" στο S/M BAΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Με τραγικό τρόπο λήγει τελικά το περιβόητο θρίλερ της ίδρυσης νέων πολυκαταστημάτων στη Νάξο μετά την πλήρη υπαναχώρηση ( ή καλύτερα kolotuba για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση του συρμού ) του Δήμου.
Η δημοτική αρχή, αφού περιέπαιξε κυριολεκτικά τον εμπορικό κόσμο της Νάξου, με στόχο την εκλογική εκμετάλλευση του, αλλά και τον μετεκλογικό κατευνασμό της οργής του, και αφού είχε απορρίψει το καλοκαίρι την κοινή αίτηση της ΕΑΣ Νάξου και της κατασκευαστικής εταιρίας DENNENNAALD, έδωσε εν κρυπτώ τελικά την άδεια σε άλλο πολυκατάστημα, αφήνοντας να εκπνεύσει η σχετική προθεσμία του ενός μηνός από την κατάθεση του σχετικού αιτήματος του, χωρίς να το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση.
Και πως να το φέρει άλλωστε, αφού : 1ο , πέραν της τυπικής πρώτης καλοκαιρινής απόρριψης ανάλογων αιτήσεων, δεν έπραξε τίποτα για να στηρίξει ουσιαστικά το αίτημα των εμπόρων και 2ο θα έπρεπε να εξευτελίσει τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της αφού άλλα ψήφισαν τότε και άλλα τώρα.
Πάντως παραμένει αναπάντητο το ερώτημα του επικεφαλή μας στον Δήμαρχο κατά την διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκλογής :
Με τι ανταλλάγματα και συγκεκριμένα με πόσες προσλήψεις ημετέρων της παράταξης του και του κομματικού του φορέα στο νέο πολυκατάστημα εξαργύρωσε ο κ. Δήμαρχος το ξεπούλημα του εμπορικού κόσμου της Νάξου ;
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: