Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριες επιστολές υποψηφίων

Ευχαριστήριο Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, Ηλία Γουρδούκη
Νίκη του λαού, νίκη του κόσμου της εργασίας, νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, νίκη της Αριστεράς. Η ελπίδα έρχεται ξανά στην Ελλάδα
Ο ελληνικός λαός, που τα τελευταία πέντε χρόνια δοκιμάζεται σκληρά από την βαρβαρότητα των μνημονιακών μέτρων, μίλησε και με την ετυμηγορία του στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, έδωσε ισχυρή εντολή στη Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, να ανατρέψει την πολιτική της σκληρής μονόπλευρης λιτότητας που εξαθλίωσε και φτωχοποίησε τα πλατιά λαϊκά στρώματα.
Ο ελληνικός λαός, με την καθαρή εντολή της Κυριακής, αποφάσισε η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα. Αποφάσισε να δώσει δύναμη στο ΣΥΡΙΖΑ, που όλα τα τελευταία χρόνια στάθηκε σταθερά και με συνέπεια δίπλα στον χειμαζόμενο λαό, για να υπηρετήσει τα πλατιά λαϊκά στρώματα, να υπερασπιστεί μεροληπτικά τα συμφέροντα των “από κάτω”, να σταματήσει την ασυδοσία της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας, που και κατά τη διάρκεια της κρίσης συνέχισε να αποκομίζει τεράστια κέρδη, να θέσει τέλος στο παλιό σάπιο καθεστώς της διαπλοκής και διαφθοράς, να αποκαταστήσει τη Δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, να προωθήσει τη λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Την Κυριακή, ο ελληνικός λαός εξέλεξε την κυβέρνησή του. Την κυβέρνηση που θα απελευθερώσει το λαό από τις δεσμεύσεις και τις εξαρτήσεις του πελατειακού κράτους, του παραγοντισμού, την κυβέρνηση που θα ενώσει το λαό, που θα δώσει στη δημόσια διοίκηση τον κοινωνικό της ρόλο.
Χαιρετίζουμε τους πολίτες της Ελλάδας, των Κυκλάδων, της Πάρου και Αντιπάρου για την στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και την υπερψήφιση των Ψηφοδελτίων του. Ειδικότερα στις Κυκλάδες, η εκλογή τριών άξιων συντρόφων και φίλων ως βουλευτών, δικαιολογημένα μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι αποδεδειγμένα αποτελούν εγγύηση ότι θα υποστηρίξουν με πάθος τα συμφέροντα των κυκλαδιτών, θα μεταφέρουν τη φωνή του κυκλαδίτικου λαού στη Βουλή, εκεί όπου παίρνονται οι αποφάσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους, συντρόφους και συναγωνιστές που δώσαμε μαζί τον αγώνα ανατροπής της κυβέρνησης των “προθύμων”, εκείνων που έκλεψαν την αξιοπρέπειά μας,, την ζωή μας. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να επισκεφθούμε όλοι οι υποψήφιοι όλα τα νησιά και να μιλήσουμε με τους συμπολίτες μας. Δεσμευόμαστε ότι όλα όσα λέγαμε προεκλογικά ισχύουν στο ακέραιο και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θα συνεχίσουμε, μαζί με την κοινωνία, τον αγώνα για την κοινωνική αλλαγή, την λαϊκή κυριαρχία. 
Πάρος, 27/01/2015   ΓΟΥΡΔΟΥΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Θερμές ευχαριστίες "από καρδιάς" του Μιχάλη Χάλαρη
Φίλες και Φίλοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον πολιτικό μου λόγο και την έμπρακτη στήριξή σας στον αγώνα μου για τις Κυκλάδες, αγώνα τον οποίο θα εξακολουθήσω να υπηρετώ με πίστη και συνέπεια.
Άνθρωποι από διάφορους πολιτικούς χώρους με πλησίασαν σε αυτή μου την προσπάθεια και νιώθω ιδιαίτερη τιμή για αυτό, καθώς μαζί αποδείξαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν.
Εύχομαι και ελπίζω η νέα Κυβέρνηση να μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα προς τα μπροστά και είμαι έτοιμος να επιβραβεύσω τις θετικές επιλογές της χωρίς, όμως, να παραιτούμαι του δικαιώματός μου να κριτικάρω τις αστοχίες της και να καταθέτω δημόσια αντιπροτάσεις με όραμα και αισιοδοξία.
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους εκλεγέντες βουλευτές Κυκλάδων, αλλά και προς όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα που δώσανε και, ιδιαιτέρως, θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί σταθήκαμε μαζί όρθιοι απέναντι στην πολιτική λαίλαπα που συρρίκνωσε τον χώρο μας και δώσαμε έναν αξιοπρεπή πολιτικό αγώνα.
Παραμένω στις επάλξεις για να μπορέσει η Παράταξή μας να αποκαταστήσει τη σχέση της με τους πολίτες και να ξαναγίνει ένας μεγάλος και υγιής χώρος πολιτικής έκφρασης, εγκαταλείποντας την εσωστρέφεια, την ηττοπάθεια και τις διχαστικές λογικές.
Δουλεύοντας στο παρόν για το μέλλον

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες, οι εκλογές τελείωσαν και η Ελλάδα έχει μια νέα Κυβέρνηση.
Θα ήθελα κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό και στην πρώτη θέση στη Σύρο
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους τέσσερις εκλεγέντες βουλευτές του νομού Κυκλάδων και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Κυρίως όμως να τους παροτρύνω να είναι διεκδικητικοί σε ότι αφορά τα προβλήματα που άπτονται του νησιώτικου χαρακτήρα του νομού Κυκλάδων.
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την πορεία των οικονομικών της χώρας.
Η ανησυχία μου αυτή επιτείνεται παρακολουθώντας τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης και τις πρώτες δηλώσεις των μελών αυτής.
Εύχομαι και ελπίζω να υπάρξει σύντομα στροφή προς τον ρεαλισμό ο οποίος υπαγορεύεται από την ανάγκη να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και Νομισματική Ένωση.
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους Κυκλαδίτες ότι στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο αγωνίστηκα για τις αξίες που πιστεύω, χωρίς ετερόκλητες συμμαχίες, χωρίς ανταγωνιστικές τακτικές, με απόλυτο σεβασμό προς τους υποψήφιους όλων των κομμάτων και κυρίως χωρίς τη χρήση παλαιοκομματικών πρακτικών που αγγίζουν τα όρια της ηθικής και της νομιμότητας.
Τέλος θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι τα όσα υποσχέθηκα για το νοσοκομείο του νομού μας θα υλοποιηθούν άμεσα.
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Γιώργος Βακόνδιος


Ευχαριστήρια επιστολή Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη
Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλες και όλους εκείνους που με τίμησαν με τη ψήφο τους στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ψηφοφόρους που μας έδωσαν το 50% στις Κυκλάδες!
Με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, Πάνο Καμμένο ,θα συνεχίσουμε τον Αντιμνημονιακό μας Αγώνα.Οι ΑΝΕΛ στις Κυκλάδες αλλά και Πανελλαδικά είμαστε μια ενωμένη ομάδα που με Ηγέτη τον Πρόεδρό μας, Πάνο Καμμένο ,θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μας να απαλλάξουμε τον Ελληνικό Λαό από τα Μνημόνια και την Τρόικα.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ,
Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης
Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων
με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες "


Δεν υπάρχουν σχόλια: