Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

"Δεν ξεχνάμε ..." ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ

Δεν ξεχνάμε αυτούς που μας χτυπούσαν και μας επιστράτευαν
Ανακοίνωση
Σας ανακοινώνουμε ότι όπως αποφάσισε η Αστυνομική διεύθυνση Αθηνών, οι σταθμοί του Μετρό Μοναστηράκι. Σύνταγμα. Ευαγγελισμός. Μέγαρο μουσικής. Αμπελόκηποι, Πανόρμου και Κατεχάκη, θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφαλείας. ( άραγε ποιού)
Σε λίγο καιρό για λόγους ασφαλείας, όταν γίνεται συγκέντρωση είναι λίαν πιθανό να απαγορεύεται
και η έξοδος από τα σπίτια μας.
Κατά τα άλλα οι συγκεντρώσεις είναι ελεύθερες. Άραγε σε ποιο μη καταχρηστικό νόμο Συνταγματικό ή άλλο στηρίζονται;
verboten
Ankündigung
Wir erklären, dass wie in der Entscheidung der Polizei in Athen, der Monastiraki Metro Station, Syntagma, Annunciation Konzerthalle, Ambelokipi, Panormos und Katehaki wird aus Sicherheitsgründen geschlossen bleiben.
Ομοιότις τις με πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις είναι απολύτως τυχαία
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ Βάσει των κάτωθι γεγονότων και εξακριβώσεων προσδιορίζεται η αστυνομική ώρα εν Αθήναις μετ’ αμέσου ισχύος η 22α:
1) Κατά την νύκτα της 30ής προς 31ην Μαΐου υπεξηρέθη η επί της Ακροπόλεως κυματίζουσα γερμανική πολεμική σημαία παρ’ αγνώστων δραστών. Διενεργούνται αυστηραί ανακρίσεις. Οι ένοχοι και συνεργοί αυτών θα τιμωρηθούν διά της ποινής του θανάτου. 2) Ο τύπος και η δημοσία γνώμη πάντων των στρωμάτων του λαού εκφράζονται ακόμη πάντοτε μετ’ εκδήλου συμπαθείας υπέρ των εκ της ηπειρωτικής Ευρώπης εκδιωχθέντων Άγγλων. 3)………. Εν Αθήναις τη 31η Μαΐου 1941.
Ο ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΣ




Δεν ξενάμε ....
Ξεπούλημα δημόσιων επιχειρήσεων και φυσικών θησαυρών
Καταπληκτική φωτογραφία. 

Αυτή είναι η κυρίαρχη άποψη των κυβερνόντων, για το πώς «εξαλλάσσονται» οι πανέμορφες και «λεηλατημένες» παρθένες παραλίες μας, εν ονόματι του κέρδους. Άραγε ποιού κέρδους; Η καταστροφή των παραλιών μας αποτελεί κέρδος και για ποιόν;

Η μοναδικότητα σε κλίμα, η ασφαλής απόλαυση της κολύμβησης, η αίσθηση της ελευθερίας και εξερεύνησης της φύσης, κατακρημνίζονται στον καιάδα των συμφερόντων. Στην θέση της απόλαυσης της φυσικής ομορφιάς, της ηρεμίας και του αισθήματος της ελευθερίας από την επαφή μας με τους φυσικούς μας θησαυρούς, μεταφέρουν στην παραλία, την εικόνα της πολύβουης πόλης, με την τοποθέτηση αντιαισθητικών και προσβλητικών για τους πανέμορφους τόπους μας κατασκευών, για εξασφάλιση ρουτινιάρικης άνεσης, ξάπλας, απόλαυσης καφέ, ποτού και φαγητού, μέσα στο κύμα. Από την άλλη μεριά μπαίνουν στην αδηφάγο ρευστοποιητική μηχανή του ΤΑΙΠΕΔ, παραλίες προς πώληση, όπως εκείνη η πανέμορφη μοναδική «κόρη» της Ηρακλειάς. Όπως οι λίμνες της Νάξου.

Για να έχουμε τουριστική ανάπτυξη, πρέπει να προστατεύουμε τους Φυσικούς και πολιτιστικούς μας Θησαυρούς.

  ΤΑΙΠΕΔ: ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» ΚΑΙ Η ΣΠΑΝΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




   

                                ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ

          Η κ. Λόιντ, σκηνοθέτιδα της ταινίας “MAMMA MIA” σημειώνει: «Κινηματογραφήσαμε στην Ελλάδα επειδή προσφέρει αυτή την ομορφιά, ποτέ ωστόσο δεν σκεφτήκαμε τις ακτές αυτές γεμάτες με ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις. Από τη στιγμή που ξεπεραστεί αυτή η γραμμή δεν υπάρχει επιστροφή, όπως έχουν αποδείξει παραδείγματα φρικτών ακτογραμμών σε χώρες της Ευρώπης”

                      ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ… ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΔΕΝ!
            Τα τελευταία 25 χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις:
  • Ξεπούλησαν τον ΟΤΕ. Αλλά αυτό δεν απέτρεψε την οικονομική κατάρρευση...
  • Ξεπούλησαν πάνω από το 90% του τραπεζικού τομέα. Αλλά ούτε αυτό «έσωσε» την οικονομία...
  • Ξεπούλησαν τον Σκαραμαγκά. Αλλά ανάπτυξη... αγνοείται!
  • Ξεπούλησαν την ΑΓΕΤ. Αλλά τα δημόσια ταμεία πάλι άδεια έμειναν...
  • Ξεπούλησαν το λιμάνια. Αλλά η χρεοκοπία δεν αποφεύχθηκε...
  • Ξεπούλησαν την «Ολυμπιακή». Αλλά ούτε αυτό μας έσωσε...
  • Ξεπούλησαν τους οδικούς άξονες της χώρας. Αλλά ούτε αυτό απέτρεψε το κούρεμα μισθών και συντάξεων.
  • Ξεπούλησαν την «Μικρή ΔΕΗ», Αλλά πληρώνουμε περισσότερα
  • Ξεπούλησαν τον ΟΠΑΠ σαφέστατα κερδοφόρα επιχείρηση
  • Ξεπούλησαν τα αεροδρόμια



Δεν ξεχνάμε Παράνομες οφειλές προς την εφορεία


ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δήλωση του Μανώλη Γλέζου
Βουλευτή Επικρατείας
για τη συνεχιζόμενη συγκάλυψη της φοροδιαφυγής
εκ μέρους της Κυβέρνησης

Εδώ και ένα χρόνο έχω καταγγείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάρου και δημοσίως ότι έχουν κατασκευαστεί 1300 πολυτελείς κατοικίες ιδιοκτησίας αλλοδαπών, οι οποίες ενοικιάζονται μέσω διαδικτύου 750 ευρώ ημερησίως. Το ΣΔΟΕ δεν έχει ακόμα επέμβει. Η φοροδιαφυγή στην πιο ακραία μορφή της.
Μήπως επειδή η κυβέρνηση συγκαλύπτει ζητήματα όπως αυτό, αποφάσισε να καταφύγει σε εκστρατείες τύπου Ύδρας;

                                           20/8/2012       TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλιο Ισιδώρου Νερούτσου


Έχει πλέον αποδειχθεί, ότι το κύριο βάρος της άμεσης και έμμεσης φορολογίας το

φορτώνονται μισθωτοί και συνταξιούχοι του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, έντιμοι μικρομεσαίοι, που γι’αυτό τον λόγο, αλλά και εξ αιτίας της μείωσης της καταναλωτικής πίτας, τους έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, ακόμη και πολλοί άνεργοι. Οι κατηγορίες αυτές των πολιτών, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχουν και έστω και εάν ήθελαν, δεν μπορούν να αποκρύψουν απολύτως τίποτα. Το σημαντικότερο είναι ότι οι περισσότεροι των κατηγοριών αυτών, πολίτες αδυνατούν εξ αντικειμένου να πληρώσουν τις παράνομες και αντισυνταγματικές αυτές απαιτήσεις του δημοσίου. Αυτοί πληρώνουν εξ ολοκλήρου τον ΦΠΑ και τους άλλους άμεσους ή έμμεσους φόρους.
Και ενώ τα ποιο αδύναμα οικονομικά στρώματα του λαού σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος, υπάρχουν πολλοί, που ενώ εισπράττουν κανονικά τον ΦΠΑ, δεν κόβουν αποδείξεις, τον παρακρατούν και ωφελούνται οικονομικά, αλλά κερδίζουν ταυτόχρονα και από την μικρότερη φορολογητέα ύλη στο εισόδημα.

Σαν αντιστάθμισμα οι κυβερνώντες ανακάλυψαν την εύκολη λύση. Να πληρώνουν δηλαδή οι πολίτες, χωρίς να οφείλουν πραγματικά «Φόρο με βάση αντικειμενικά κριτήρια» Το αποτέλεσμα της «αφελούς» και πονηρής αυτής επιλογής είναι οι συνεπείς πολίτες να υποχρεωθούν να πληρώνουν ΦΠΑ και υπέρογκους παράνομους φόρους.

Εκτός από τις παραπάνω καταγγελίες του Μανώλη Γλέζου και εκτός από τους χιλιάδες έχοντες, υπάρχουν και οι χιλιάδες μαύρες ή περίπου μαύρες, επιχειρήσεις ή άτομα, που δεν κόβουν ποτέ αποδείξεις ή κόβουν σπάνια. Εισπράττουν μαύρο ΦΠΑ από τον πολίτη. Για τον λόγο αυτόν, δεν τους ακουμπά η κρίση και είναι αυτοί, που συνήθως καταφέρονται εναντίον των εργαζομένων και των συνταξιούχων και των «τεμπέληδων» άνεργων, όπως τους αποκαλούν. Είναι οι ίδιοι, που εκβιάζουν τα νέα παιδιά, για σχεδόν «τσάμπα» και ανασφάλιστη μαύρη εργασία.

Οι συγκυβερνήσεις με τα «σοφά» επιτελεία τους, βρίσκουν εύκολες λύσεις.

Η συνταγή είναι παγία, γνωστή και προβλέψιμη. Μείωση μισθών και συντάξεων, απολύσεις, υπερφορολόγηση της φτώχειας, διάλυση του κράτους, των κοινωνικών υποδομών και των βασικών πυλώνων ανάπτυξης. Αυτές είναι στην ουσία οι με τον εντυπωσιακό τίτλο, ονομαζόμενες ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, που στοχεύουν στην παραπλάνηση των πολιτών και στην δήθεν παροχή κινήτρων, για αθρόα προσέλευση επενδυτών.


Όμως αφελείς επενδυτές δεν υπάρχουν.

Υπάρχουν εκείνοι όμως οι «επενδυτές» που επιδιώκουν να βάλουν χέρι, σχεδόν ή εξ ολοκλήρου δωρεάν, μόνο στις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις. Οι «επενδυτές» του τύπου αυτού, όχι μόνο δεν δημιουργούν θέσεις εργασίας, όχι μόνο δεν αυξάνουν τα δημόσια έσοδα, αλλά συμβάλουν στην αύξηση της ανεργίας, στην αύξηση του ελλείμματος, στην αύξηση των δανειακών υποχρεώσεων και στην αύξηση των άμεσων και έμμεσων φόρων,


ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αρθρο 4 παράγραφος 5 Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.                          

                                                                                                                                     Isidner

Δεν υπάρχουν σχόλια: