Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Στο κλειστό του ΣΕΦ για αγώνες στίβου οι μικρές αθλήτριες του Πανναξιακού

Συνέχεια των καλών εμφανίσεων και διακρίσεων θέλουν να δώσουν οι νεαρές Μηλιές αθλήτριες του Πανναξιακού Α.Ο Καβαλιέρου Μαρία, Δάμη Χριστίνα και Λιβανίου Αφροδίτη οι οποίες θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο της Νάξου και θα αγωνισθούν σε αγώνες κλειστού στίβου το Σάββατο 31/1/2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η 15χρονη Χριστίνα Δάμη ( 3η καλύτερη επίδοση στο μήκος Παγκορασίδων Α΄ με 4,86 στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά στις 17/1) θα αγωνισθεί στο μήκος Παγκορασίδων Α΄ με στόχο επίδοση πάνω από
τα 5 μέτρα.
Η 13χρονη Μαρία Καβαλιέρου (1η στο μήκος Παγκορασίδων Β΄ με 4,80μ και 2η στα 60μ με εμπόδια στην μεγαλύτερη κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄ με 10,08 στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά στις 17/1) θα αγωνισθεί στο άλμα σε μήκος ΠΚ Α΄ και στα 60μ με εμπόδια ΠΚ Α’ . Οι υψηλές επιδόσεις που έχει τις επιτρέπουν να ελπίζει ακόμη και σε διάκριση παρόλο που θα είναι μικρότερη κατά 2 χρόνια.
Η 13χρονη Λιβανίου Αφροδίτη αθλήτρια μεσαίων αποστάσεων θα κάνει πρεμιέρα σε αγώνες κλειστού στίβου και θα αγωνισθεί στο αγώνισμα των 1000 μέτρων Παγκορασίδων Α’ με στόχο μια επίδοση στα 3,30΄.
Τα τρία κορίτσια που γυμνάζονται στην Μήλο με τον Περ. Καβαλιέρο έχουν την τιμή κατά την διάρκεια των αγώνων να αναλαμβάνει την τεχνική τους καθοδήγηση ο άλλοτε σπουδαίος Έλληνας πρωταθλητής και νυν προπονητής στίβου Στράτος Βασιλείου ο οποίος είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε 3 Ολυμπιάδες, ενώ το Πανελλήνιο ρεκόρ που είχε πετύχει στα 110 εμπόδια έμεινε ακατάρριπτο για 25 χρόνια.

Copyright © cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: