Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΦΟΡΑ του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Συρμαλένου, σχετικά με Καταγγελία των κατοίκων της Κεραμωτής Νάξου για την κατάσταση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ


Καταγγελία των κατοίκων της Κεραμωτής Νάξου σχετικά με τον ΟΤΕ
Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την καταγγελία της 28.08.2014 των κατοίκων της Κεραμωτής Νάξου σχετικά με τον ΟΤΕ. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Εμείς που υπογράφουμε αυτή την καταγγελία, κάτοικοι της Κεραμωτής Νάξου διαμαρτυρόμαστε με τον πιο έντονο τρόπο για την εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια απαράδεκτη κατάσταση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ στο χωριό μας…»
Επισυνάπτεται η καταγγελία
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 17.09.2014


Ο καταθέτων Βουλευτής
Νικόλαος Συρμαλένιος


Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Θέμα: Δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ στην Κεραμωτή Νάξου
Προς:ΟΤΕ ΑΕ Κοινοποίηση:
Βουλευτές Κυκλάδων: κ. Βρούτση Ιωάννη κ. Συρμαλένιο Νικόλαο κ. Ρήγα Παναγιώτη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου Π.Ε. Νάξου Δήμο Νάξου
Κεραμωτή Νάξου. 28/ /8/2014
Εμείς που υπογράφουμε αυτή την καταγγελία, κάτοικοι της Κεραμωτής Νάξου, διαμαρτυρόμαστε με τον πιο έντονο τρόπο για την εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια απαράδεκτη κατάσταση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ στο χωριό μας.
Στις συνεχείς οχλήσεις μας, είτε διότι τα τηλέφωνα πολύ συχνά δεν λειτουργούν, είτε διότι παράγουν ενοχλητικό θόρυβο δίχως να έχει γίνει κλήση, η απάντηση είναι μονίμως πως ο εξοπλισμός είναι παλαιός και πως χρειάζεται να γίνει νέα επένδυση με χρήση οπτικών ινών για να λυθεί το πρόβλημα. Κάθε φορά που δίνεται κάποια λύση από τεχνικούς του ΟΤΕ αυτή είναι προσωρινή. Το πρόβλημα επανέρχεται δίχως προοπτική επίλυσης. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Απαιτούμε να δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα άμεσα. Διαφορετικά επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ως καταναλωτές και κάτοικοι ενός μικρού και απομονωμένου ορεινού χωριού, που έχουν απόλυτη ανάγκη ενός αξιόπιστου δικτύου σταθερής τηλεφωνίας.
Οι υπογράφοντες,
ΒΗΜΑ της Ναξου

 ΒΗΜΑ της Ναξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: